Resultaten voor smossalade voor op be boterham

Bagel met smossalade » Kokerellen Snel, gezond en gemakkelijk

https://www.kokerellen.be/bagel-smossalade/

... de foto’s dan toch, haha!). Afgelopen weekend trokken we naar buiten om een mooie picknick setting te maken voor deze heerlijke smossalade die ik serveer op de heerlijke New York Bakery bagels. Smossalade, ken jij dat? Het is een heerlijk slaatje dat bestaat uit al het lekkers dat je ook in een traditionele smos vindt. Natuurlijk met een Kokerellen twist (we maken de salade nét een tikje lichter). Ideaal als bele ...

Recepten - Wentelteefjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wentelteefjes_1

... Bereidingswijze Kluts in een diep bord 2 eieren, 2 dl melk en 50 g suiker door elkaar. Smelt een klont boter in een koekenpan. Leg een ‘oude’ boterham in het eimengsel, liefst wit brood. Wentel de boterham in het mengsel tot hij sponsig wordt en leg hem dan snel in ...

Boterham met verse kaas en radijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/boterham-met-verse-kaas-en-radijs

... boterham met verse kaas en radijs - boterham met verse kaas en radijs - Breng de verse kaas op smaak met peper fijngehakte sjalot en bieslook.Besmeer elk sneetje brood met de kaas en werk af met schijfjes radijs en peterselie. ...

Boterham met cottage cheese, appel en vruchten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/boterham-met-cottage-cheese-appel-braambessen-en-rode-bessen

... boterham met cottage cheese, appel, braambessen en rode bessen - boterham met cottage cheese, appel, braambessen en rode bessen - Was de bessen en verwijder de steeltjes.Schil de appel verwijder het klokhuis en snijd in fijne partjes.Lepel de gehakte munt en de vruchtencoulis ...

Bouillon met mergpijp en een bruine boterham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mergpijp-met-bruine-boterham

... Bouillon met mergpijp en een bruine boterham - Versnijd de groenten en zet ze op in een grote pot water. Voeg er de tijm, laurier en groentebouillon bij. Voeg na 30 minuten de mergpijpjes erbij en laat nog eens 30 minuten sudderen. Serveer de soep met de mergpijpjes, de ...

Dubbele croque BLT

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/dubbele-croque-blt

... Dubbele croque BLT - Dubbele croque BLT - Rooster de roggeboterhammen en bak het spek krokant. Leg op de onderste boterhammen enkele blaadjes sla en spek.Daar bovenop een boterham en daarop de plakjes tomaat en nog een beetje sla.Leg er dan nog een boterham bovenop en je ...

Clubsandwich met gerookte zalm | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/club-sandwich-met-gerookte-zalm/

... Clubsandwich met zalm Zin in een lekkere uitgebreide lunch? Maak dan eens deze clubsandwich met zalm! Lekker met chips of frietjes erbij. Snijd de komkommer in plakjes. Smeer een boterham in met een laagje roomkaas met kruiden. DBeleg de boterham met gerookte zalm, een beetje ...

Groentenknikkers en een boterham met banaan en hazelnootpasta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groentenknikkers-en-een-boterham-met-banaan-en-hazelnootpasta

... Groentenknikkers en een boterham met banaan en hazelnootpasta - Groentenknikkers: Was de komkommer en maak met behulp van een meloenbolletjes lepel knikkers uit de komkommer. Was de radijsjes en verwijder de kroontjes. Was de kerstomaatjes en verwijder de kroontjes. Meng ...

Boterham met kaas, mosterdschuim en augurkjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/boterham-met-kaas-mosterdschuim-en-augurkjes

... boterham met kaas, mosterdschuim en augurkjes - Snijd de sneetjes brood in rondjes van 6 centimeter. Smeer ze in met boter. Beleg ze met de Goudse kaas en smeer er een beetje graanmosterd bovenop. Verwarm de soya melk en de room en voeg er de andere mosterd aan toe. Mix ...

Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/brunchen-in-de-vakantie-boterham-met-maredsous-vijgen-en-dille

... Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille - Of je het nu als hapje, als voorgerecht of als gezonde lunch serveert, dit is altijd lekker. Bovendien is het supersimpel, dus waarom zou je het niet meenemen in een boterhammendoos? Lepel de Maredsous Dubbelroom ...