Resultaten voor slakken in bladerdeegkoekje

Bladerdeegkoekje met pancetta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bladerdeegkoekje-met-pancetta

... bladerdeegkoekje met pancetta - Snij de pancetta fijn. Snij het bladerdeegvel in repen of in vormpjes naar keuze en leg op een ovenschaal bekleed met bakpapier Bestrooi met de fijngesneden pancetta en bak in de oven op 180° tot goudkleurig. Ingrediënten enkele sneetjes ...

Slakken in knoflookboter - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/meer/slakken-knoflookboter

... cal 8 g eiwit 21 g vet 2 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter 1 kleine ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 blikje slakken (ca. 200 g), uitgelekt 1 eetlepel cognac 1 theelepel citroensap 1 eetlepel peterselie, fijngehakt ½ eetlepel bieslook, fijngeknipt Bereiden Smelt de boter en bak hierin het uitje met de knoflook 3 minuten op laag vuur. Voeg de slakken toe en bak ze omscheppend 2 minuten. Voeg de cognac en h ...

Bladerdeegkoekje met ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeegkoekje-met-ham

... bladerdeegkoekje met ham - Leg het bladerdeeg voor je en beleg met de ham. Laat boven en onder wat plaats over. Plooi ze dicht zoals voor een palmierkoekje of rol op. Laat opstijven in de koelkast. Snijd schijfjes van 0.5 cm en bak of op 180 graden gedurende 10 à 12 ...

Bourgondische slakken met knoflookboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bourgondische-slakken-met-knoflookboter

... Bourgondische slakken met knoflookboter - Verwarm de oven voor op 190 graden.  Laat de slakken uitlekken. Maak de boter zacht en meng er de fijngesnipperde sjalotten, de knoflook, de gehakte peterselie en de kruiden bij. Stop wat knoflookboter in de slakkenhuisjes en ...

Champignons gevuld met slakken - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/gevulde-champignons/champignons-gevuld-slakken

... Champignons gevuld met slakken 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesFrans bevat per portie280 kcal 16 g eiwit 23 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten 1 teentje knoflook, geperst 5 sprietjes bieslook, ...

Slakken op zijn Catalaans | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/slakken-op-zijn-catalaans/

... slakken op zijn Catalaans Kijk ze daar nou toch eens liggen. Slakken, heerlijke slakken, gekiekt in het bergrestaurant Poldo waar ik ook die kabeljauw at waarvan ik het recept woensdag gaf. Cargols a la gormanta heten ze, ‘van de lekkerbek’, in een saus met ...

Eten varkens slakken?

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/eten-varkens-slakken.html

... Eten ...

Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-gelei-van-citroenmelisse-en-bladerdeegkoekje

... Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje - Week de gelatineblaadjes. Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper. Laat ongeveer 15 à 20 minuten intrekken op een ...

Tompoes met mascarpone, rode vruchten en gekristalliseerde basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/tompoes-met-mascarpone-rode-vruchten-en-gekristalliseerde-basilicum

... Tompoes met mascarpone, rode vruchten en gekristalliseerde basilicum - Bestrijk het bladerdeeg met het eigeelmengsel en snij er 8 mooie rechthoeken uit. Prik ze met een vork langs beide kanten en bestrooi ze met de kaneelsuiker. Bak ze goudgeel in de oven op 180°C. Meng ...

Spiesjes van slakjes en ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spiesjes-van-slakjes-en-ham

... Spiesjes van slakjes en ham - Rijg de slakken aan een stokje en rol ze in de Ganda Ham. Bak ze kort aan op een grill, een teppanyaki of in de oven in een beetje Alpro soya Bakken en Braden. Snijd de sjalot fijn en stoof de stukjes aan in een beetje olijfolie. Voeg er ...