Resultaten voor slagroomijs

Sabayon met druiven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sabayon-met-druiven

... en begin in een 8 te kloppen tot het warm en schuimig is. Doe de ontpitte en ontvelde druifjes in een diep bordje. Doe er het PH slagroomijs over en overgiet met de sabayon. Strooi er poedersuiker en cacaopoeder over. Ingrediënten 4 eidooiers 4 dopjes witte wijn 4 dopjes suiker 1 dopjes madeira druiven (ontpit en ontveld) slagroomijs poedersuiker cacaopoeder ...

Appeltaart voor diabetici met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appeltaart-voor-diabetici-met-ijs

... . Overstrooi met 4 el amandelpoeder en 2 afgestreken el stevia. Bak gedurende 30 à 35’ op 180°. Serveer met PH Tahiti vanille slagroomijs. Ingrediënten 1 vel bladerdeeg 2 rode appelen amandelpoeder 2 afgestreken el stevia enkele klontjes (margarine) boter PH Tahiti vanille slagroomijs ...

Tatin van witloof | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-witloof

... oven van 180 graden gedurende 35 minuten. Opgelet: Je pan moet volledig vuurvast zijn. Draai de pan om op een bord Serveer met PH slagroomijs en eet smakelijk. Ingrediënten 5 stronken Flandria witloof 125 gr boter 100 gr kristalsuiker 1 vel bladerdeeg ½ dl balsamico azijn PH slagroomijs ...

Hobbykok Pluis: Apple Crumble

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/apple-crumble.html

... . Schud de schaal een klein beetje. Circa 30 minuten in de oven tot de crumble mooi gelijkmatig goudbruin geworden is. Lekker met slagroomijs, vanilleijs, slagroom of creme fraiche. slagroomijs vind ik zelf het lekkerste omdat ik de combinatie warm/koud erg lekker vind. Bron: Jamie Oliver en beetje van mezelf Geplaatst door Pluis op 10/07/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: fruit, Jamie Oliver, nagerechten ...

Notentaart met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/notentaart-met-ijs

... min. Laat de taart afkoelen. Snijd vormpjes uit de marsepein. Bestrooi de taart met bloemsuiker en versier met marsepein en mokka slagroomijs. Werk af met een takje groen (dille). Ingrediënten Zanddeeg 350 gr bloem 200 gr zachte boter 100 gr kristalsuiker 1 ei 1 eigeel snuifje zout Vulling 300 gr zuivere kristalsuiker ½ dl zuiver water 450 gr gemengde noten (amandelen, hazelnoten, walnoten) 2 dl volle room versiering marsepein bloemsuiker mokka slagroomijs ...

Smoothie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/smoothie

... onderin zit en het makkelijker te mixen is. Doe er op het laatst het ijs bij en mix. Serveer. Ingrediënten 2 dl yoghurt 6 bollen slagroomijs 1 dl water 6 suiker frambozen 3 nectari ...

Perzik gevuld met bitterkoekjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2014/12/perzik-gevuld-met-bitterkoekjes.html

... Perziken besprenkelen met beetje witte wijn. Circa 12-15 minuten in oven zetten. Serveren met koude creme fraiche, mascarpone of slagroomijs.  Tips: 2 perziken per persoon. Siroop kan vervangen worden door scheutje amaretto. Besprenkelen kan ook met mengsel van amaretto en witte wijn ...

Gepocheerde appel en gember met vanille-ijs en bramensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/appel/gepocheerde-appel-gember-vanille-ijs-bramensaus

... , Jonagold), elk in 12 partjes 3 eetlepels gembersiroop 6 bolletjes gember, in dunne plakjes 1 blikje bramen (netto 200 g) 500 ml slagroomijs Bereiden Breng in een pan het appelsap aan de kook en laat de appelpartjes in ca. 6-8 minuten tegen de kook aan gaar worden. Schep de partjes met een schuimspaan uit het vocht en laat ze in een vergiet uitlekken.Voeg de gembersiroop aan het appelsap toe en kook het op hoog vuur in ca. 5 minuten in tot een stroperige saus. Laat de saus afkoelen.Schep in een schaal de partjes appel, de plakjes gember en de saus voorzichtig d ...

Hobbykok Pluis: Kerstmenu 2011 (glutenvrij)

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/12/kerstmenu-2011-glutenvrij.html

... met rodewijnkaramel en gepofte knoflook geserveerd met aardappelgratin en stoofpeertjes Nagerecht: Brownie met frambozencoulis en slagroomijs Koffie Compleet Koffie met afterdinner likeur naar keuze en friandises Nu nog wat bedenken voor het buffet op 1e kerstdag. Tips zijn welkom! Geplaatst door Pluis op 12/14/2011 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerst ...