Resultaten voor slaatje in glaasje

Slaatje met witloof, walnoten en roquefort

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/slaatje-met-witloof-walnoten-en-roquefort

... slaatje met witloof, walnoten en roquefort - slaatje met witloof, walnoten en roquefort - Snij de witloofstronken in grote stukken.Vermeng met de veldsla de walnoten en de roquefortkruimels.Pers de citroen uit.Klop het sap op met de hazelnootolie en kruid af met peper ...

Slaatje met ham, appel en dadel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/slaatje-met-gedroogde-ham-appel-en-dadel

... slaatje met gedroogde ham, appel en dadel - slaatje met gedroogde ham, appel en dadel - Snijd de gedroogde ham in reepjes.Maak een vinaigrette van witte-wijnazijn mosterd walnootolie en fijn gesneden knoflook. Kruid met peper en zout.Snijd de dadels in stukjes.Spoel alle ...

Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-tomaat-artisjok-en-mozzarella

... slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella - Heb je zin in een lekkere zomerse salade? Dit slaatje brengt je dadelijk in Italiaanse sferen!Veggietip: verwijder de ham en je hebt een vegetarische optie! Schik de frisée/krulsla op 4 borden en overstrooi met de gedroogde ...

Slaatje van radijs, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/slaatje-van-radijs-appel-selder-en.html

... slaatje van radijs, appel, selder en witloof Lekker simpel slaatje met ingrediënten die typisch zijn voor de vroege lente.Dit heb je nodig voor 2 personen:1 bosje radijsjes1 appel2 stengels selder1 stronkje witloof1 el appelazijn1 el notenolie1 el olijfoliepeper en zout ...

Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/rundscarpaccio-met-een-fris-slaatje-en-broodkorstjes

... Rundscarpaccio met een fris slaatje en broodkorstjes By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: parmezaanschilfers olijfolie rundscarpaccio : 4 mooie stukjes balsamico rucola zongedroogde tomaat : 2 bieslook ...

Glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glaasje-geitenkaas-met-gedroogde-tomaat-en-honing

... glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing - Doe het kaasje samen met de room, honing en tomaatjes in de cutter en breng op smaak. Vul de glaasjes en versier met kervel. Ingrediënten 1 el honing 8 halfdroge tomaten 1 vers geitenkaasje 2 dl room ...

Glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glaasje-van-kingkrab-met-spinazie-oesters-garnaaltjes-en-een-botersaus

... glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus - Zet het schaaltje met de kingkrab 1 minuut in de stoomoven op 120 graden. Doe een beetje boter en enkele druppeltjes water in een steelpan en stoof de spinazie even. Neem een tweede steelpan, doe ...

Slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/slaatje-van-spinazie-met-sinaasappelvinaigrette-en-garnalen

... slaatje van spinazie met sinaasappelvinaigrette en garnalen - Een lekker slaatje kan soms echt smaken. Wat dacht je van deze versie met sinaasappel en garnalen? Doe de mosterd in een kom samen met de azijn, doe hierbij het sap van een sinaasappel en werk op met olijfolie. ...

Slaatje van zomerpostelein, kerstomaten en geitenkaasballetjes

http://saskookt.blogspot.be/2015/07/slaatje-van-zomerpostelein-kerstomaten.html

... slaatje van zomerpostelein, kerstomaten en geitenkaasballetjes Makkelijk slaatje, ideaal als lunch of voor bij de barbecue.Dit heb je nodig voor 2 personen:1 bosje zomerposteleineen half bakje kerstomateneen half bakje verse geitenkaas2 el basilicumolie1 el balsamico ...

Recept voor Slaatje met mosselen en knoflookcroûtons | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/slaatje-met-mosselen-en-knoflookcroutons/

... htbruin en lekker krokant zijn. Laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier.Haal de mosselen uit hun schelp en meng ze door het slaatje.Serveer de mosselsla in weckpotjes (klassieke steriliseerpotjes, zie foto), afgewerkt met de knoflookcroûtons en wat dillepluksels. Tip: Wil je graag de mosseltjes een extra smaakdimensie geven? Voeg dan gerust een glaasje droge witte wijn toe bij de bereiding. Geniet van slaatje met mosselen en knoflookcroûtons ...