Resultaten voor sint jacobsvruchten met groenten sofie dumont

Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kastanjesoep-met-tartaar-van-sint-jacobsvruchten

... Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten - Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een flinke scheut cognac en zet onder in kippenbouillon. Laat enkele minuten verder koken. Breng op smaa ...

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta - Bak of gril de pancetta krokant. Smeer de klem in met olijfolie. Prik de sint-jacobsvruchten op een brochette. Kruid met peper en zout. Steek de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinai ...

Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sint-jacobsvruchten-met-wasabikorst

... Sint-Jacobsvruchten met wasabikorst - Snijd de courgette fijn, voeg look en wat room toe en stoom 1 minuut op 120°C. Mix de het geheel vervolgens tot een zalfje. Voor het korstje: Shiso blaadjes zeer fijn hakken. Boter toevoegen samen met het amandelpoeder, het b ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak ...

Sint-Jacobsvruchten | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/sint-jacobsvruchten

... Sint-Jacobsvruchten - Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje boter. Serveer de sla met de sint-jakobsvruchten en werk af met pijnboompitten en kervel. Ingrediënten 4 el pijnbo ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus - Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. Dep de sint-jacobsvruchten goed droog met keukenpapier en kruid ze met een snufje zout en peper. Smelt een halve eetlepel boter in een pan met anit-aanbak ...

Recept Piet Huysentruyt - sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/SINT-JACOBSVRUCHTEN/2198

... oorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • olijfolieolijfolie • 4 per persoon sint-jacobsvruchten 4 per persoon sint-jacobsvruchten • ajuinajuin • looklook • citroen citroencitroen citroen • peperpeper ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zout peper room : 2 dl visfumet : 1 el water : 2 dl witte wijn : 2 dl bloem : 25 gr boter : 25 gr kerriepoe ...

Recept Piet Huysentruyt - brochette van scampi en sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BROCHETTE-VAN-SCAMPI-EN-SINT-JACOBSVRUCHTEN/1329

... ruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 scampi12 scampi • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 24 fijne spekschijfjes24 fijne spekschijfjes • 4 brochettestokjes4 brochettestokjes ...

Millefeuille van sint-jacobsvrucht | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/millefeuille-van-sint-jacobsvrucht

... Millefeuille van sint-jacobsvrucht - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit. Snij ‘m in vier en vervolgens bandjes van +/- 1 cm langs elke kant. Haal het middelste stuk bladerdeeg uit het vel en leg ‘m op het bakpapier. Bestrijk met dorure en b ...