Resultaten voor sint jacobsnoten sos piet huizentruit

Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsnootjes-met-kreeftenjus

... oeg de kreeftenfond toe tot alles onderstaat. Kruid met peper en zout. Laat rustig inkoken tot 1/3de. Bak in een anti-kleefpan de sint-jacobsnoten op een hoog vuur in de helft boter, de helft olijfolie. 1 minuut aan elke zijde en kruid ze af met peper en zout. Zee ...

Recept Piet Huysentruyt - sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/SINT-JACOBSVRUCHTEN/2198

... oorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • olijfolieolijfolie • 4 per persoon sint-jacobsvruchten 4 per persoon sint-jacobsvruchten • ajuinajuin • looklook • citroen citroencitroen citroen • peperpeper ...

Recept Piet Huysentruyt - brochette van scampi en sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BROCHETTE-VAN-SCAMPI-EN-SINT-JACOBSVRUCHTEN/1329

... ruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Zeevruchten Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 scampi12 scampi • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 24 fijne spekschijfjes24 fijne spekschijfjes • 4 brochettestokjes4 brochettestokjes ...

Gebakken sint-jakobsvruchten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebakken-sint-jakobsvruchten

... Gebakken sint-jakobsvruchten By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: persons Ingredients: sint-jakobsvruchten : 16 olijfolie ui look citroen peper zout peterselie Directions: 1. Snij look en ui fijn. Zet het vuur hoog. ...

Recept Piet Huysentruyt - gegratineerde sint-jacobsschelp - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEGRATINEERDE-SINT-JACOBSSCHELP/1935

... r • 1 dl sojaroom1 dl sojaroom • 1/2 sap van citroen1/2 sap van citroen • 2 el parmezaanse kaas2 el parmezaanse kaas • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 4 sint-jakobsschelpen4 sint-jakobsschelpen • kaas (gewone/geraspte)kaas (gewone/gerasp ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zout peper room : 2 dl visfumet : 1 el water : 2 dl witte wijn : 2 dl bloem : 25 gr boter : 25 gr kerriepoe ...

Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-truffelolie

... Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie - Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla en daarop een plakje sint-jakobsvrucht. Herhaal dit een aantal keer. Ga dakpansgewijs verder. Bespren ...

Sint-Jacobsvruchten | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/sint-jacobsvruchten

... Sint-Jacobsvruchten - Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje boter. Serveer de sla met de sint-jakobsvruchten en werk af met pijnboompitten en kervel. Ingrediënten 4 el pijnbo ...

Gebakken sint-jakobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebakken-sint-jakobsvruchten

... Gebakken sint-jakobsvruchten - Snij look en ui fijn. Zet het vuur hoog. Doe olie in de pan. Kruid de vruchten met peper en zout en bak ze zeer heet gedurende 3 minuten aan elke kant. Haal de vruchten eruit, doe een beetje nieuwe olie in de pan en bak de ui en de l ...

Gegratineerde sint-jakobsschelp | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gegratineerde-sint-jakobsschelp

... Gegratineerde sint-jakobsschelp - Start met het maken van een roux: boter smelten, bloem bijvoegen, van het vuur nemen en koude melk erop gieten. Voeg een eetlepel groentebouillon toe, kruid met peper,zout en curry en doe er het sap van de citroen bij. Voeg dan he ...