Resultaten voor selder in tomatensausvtm koken

Selder - courgettesoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/selder-courgettesoep

... selder - courgettesoep - Maak de ui, selder en courgette schoon en snijd in kleine stukjes. Breng de vetarme bouillon aan de kook in een soeppan. Voeg de groenten toe en laat 20 minuten koken. Mix het geheel fijn en breng op smaak met zout en peper. Ingrediënten 1 l ...

Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gebakken-rijst-met-vijfkruidenpoeder-en-gewokte-selder

... Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder - Was de bleekselder goed en haal de stengels van elkaar. Trek de blaadjes eraf en hou deze bij om de wokschotel mee af te werken. Snij de selder in dunne balkjes…en blancheer in kokend gezouten water. Koel de ...

Boterham met Tartare d’Anvers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-tartare-danvers

... lecht te zijn.Tip: kies voor versgemalen biefstuk of ‘filet americain natuur’. Schaaf de kaas in schilfers. Snij de rucola en selder fijn. Meng de biefstuk met de kaas, rucola en selder. Breng op smaak met peper en zout.  Breng het mengsel rijkelijk aan op het brood en besprenkel met wat extra vierge olijfolie. Ingrediënten 250 g versgemalen bi ...

Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hamrolletjes-met-selder-en-kruidenbechamel

... Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel - Voorbereiding: verwarm de oven voor op 195°C Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en giet af Schil de selder, verwijder het lof en kook gaar in water met peper, zout, tijm en laurier Smelt de boter en roer ...

Recepten - Toast met gerookte heilbot, selder en appel

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Toast_met_gerookte_heilbot_selder_en_appel

... Bereidingswijze Toast het brood. Snijd de selder, de appel en de komkommer in blokjes van 1/2 cm. Snijd de heilbot in stukjes. Versnipper de ui. Doe alles in een kom en meng er de balsamicoazijn en de olijfolie onder. Besmeer de toast met boter en beleg met de stukjes ...

Gemarineerde rode vruchten met gekonfijte selder en een crème van amandelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gemarineerde-rode-vruchten-met-gekonfijte-selder-en-een-creme-van-amandelen

... Gemarineerde rode vruchten met gekonfijte selder en een crème van amandelen - Gemarineerde rode vruchten: Snijd de aardbijen de zelfde grootte als de frambozen. Doe de vodka, balsamicoazijn, limoensap en zeste en de peperbolletjes in een pot en breng dit tot het kookpunt. ...

Sas Kookt!: Salade van pekelharing, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/salade-van-pekelharing-appel-selder-en.html

... Salade van pekelharing, appel, selder en witloof Een heerlijke salade voor op een warme zomermiddag (laat die zon maar komen!).Dit heb je nodig voor 2-3 personen: 2 stronkjes witloof 5 stengels selder 1 zoetzure appel 1 potje haring in zure room (te koop bij Ikea of ...

Scampi's met curry, appel en selder | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampis-met-curry-appel-en-selder

... Scampi's met curry, appel en selder - Snij de selder en de appel fijn. Ontvel en ontpit de tomaat en snij ze in blokjes. Pel de scampi's en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi met peper en zout. Smelt wat boter in een bakpan. Wacht tot de boter goudbruin is en ...

Knolseldersoepje met gerookte zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/knolseldersoepje-met-gerookte-zalm

... Knolseldersoepje met gerookte zalm - Snij de groenten in stukjes en stoof ze aan in een grote pot met een klontje boter. Bevochtig met de bouillon en laat 45 minuten koken tot alle groenten gaar zijn. Mix het geheel en voeg de room en wat nootmuskaat toe. Pluk enkele ...

Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/venusschelpen-en-bouchotmosseltjes-op-aziatische-wijze

... Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze - Was de mosselen en de venusschelpen grondig. Snij de ui, look, selder, chilipeper, gember en limoen. Stoof de ui en de selder aan. Voeg na 1 minuut look, chilipeper en gember toe. Doe na 1 minuut de mosselen en ...