Resultaten voor scones recept sofie dumon

Scones | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scones

... mooi deeg en rol in een bolletje. Rol het deeg uit met een deegrol tot het ongeveer 2 cm dik is. Dat is de ideale dikte: zodra de scones de warmte voelen, verdubbelen ze in grootte. Steek rondjes uit het deeg van ongeveer 6 cm diameter en leg ze op een beboterde bakplaat. Zo bakken ze zeker niet aan en krijgen ze onderaan toch een krokant korstje. Klop het eigeel los en wrijf de scones daarmee bovenaan in. Zo krijgen ze een mooi kleurtje. Zet de scone ...

Scones met bessen | Lekker met clotted cream | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/scones-met-bessen/

... scones met bessen Heerlijke scones met blauwe bessen voor bijvoorbeeld het paasontbijt. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de boter en het zelfrijzend bakmeel. Voeg dan ook de suiker, het zout en de kaneel toe. Wanneer ook dit gemengd is kan de melk erbij. Kneed ...

Recept voor scones met aardbeiensoepje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/scones-met-aardbeiensoepje

... soepje: Haal de steeltjes van de aardbeien en prak ze met de suiker en rum tot een soepje. Laat afkoelen in de koelkast. maak de scones: Verwarm de oven voor op 220°C. Zeef de bloem in een kom en kneed er de boterstukjes door tot je een kruimelig mengsel krijgt. Voeg 30 g suiker toe en ...

Jeroen Meus - Scones met aardbeienconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scones-met-aardbeienconfituur

... scones met aardbeienconfituur - Typisch Britse scones zijn zoete gebakjes die je eet als ontbijt of vieruurtje. Ze zijn niet bijzonder moeilijk om te maken en smaken fantastisch met lichtzoete, opgeklopte room en confituur. Wie durfde ooit beweren dat Britten niet kunnen ...

Gember-scones - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/scones/gember-scones

... Gember-scones 30 scones 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 150 g zachte boter 50 g suiker 2 eieren 250 g bloem 1 theelepel bakpoeder 100 ml melk 100 ml room 100 g gekonfijte ...

Scones | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scones

... el tot een los en zacht deeg. Doe wat bloem op een werkvlak en rol het deeg uit tot 2,5 cm dikte. Steek er rondjes uit. Plaats de scones op het bakpapier en bestrijk de bovenkant met wat melk. Bak 10 minuten in de oven. Ingrediënten 45 gr koude boter 1 ei 7 cl melk 2 el fijne suiker 2 el bakpoeder 200 gr bloem snuifje zout ...

SCONES - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/scones/

... scones Deze scones zijn echt één van mijn favoriete zoete zondes. Het leuke is dat deze scones in no time klaar zijn. Ook heb je slechts enkele basisingrediënten nodig. Ik heb ze afgewerkt met een mascarponecrême en récolte aardbeienconfituur van @maternebe .Deze ...

Scones met lemon curd, jam en clotted cream - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/scones-met-lemon-curd-jam-en-clotted-cream/

... iet missen! Deze Engelse specialiteit wordt gegeten met 'clotted cream' en lemon curd of jam. Bij onze laatste high tea vonden de scones dan ook gretig aftrek. Ze zien er misschien moeilijk uit, maar dat zijn ze echt verre van. Je hebt slechts enkele ingrediënten nodig, steekt wat scones uit, zet ze even in de oven en klaar ben je. Ik maak de ' ...

Recept voor Scones met aardbeienconfituur en slagroom | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/scones-met-aardbeienconfituur-en-slagroom/

... d het geheel tot een samenhangende rol.Verdeelin 8 stukken, leg ze op het bakblik en bestrijk ze met de rest van de melk. Bak de scones in het midden van de oven in ca. 10 minuten lichtbruin. Haal ze uit de oven en laat ze op de rooster afkoelen. Klop de slagroom stijf en serveer de scones met de confituur en de slagroom. Geniet van scones met aardbeienconfituur en slagroom ...

Scones met gegrilde appel en gerookte paling | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/scones-met-gegrilde-appel-en-gerookte-paling

... jfolie en zeste van citroen toe. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Rooster twintig minuten in de oven op 190°C. Voor de scones: Begin met de droge ingrediënten. Doe de bloem, het bakpoeder en het amandelpoeder in een mengkom. Roer onder elkaar. Voeg er nu de yoghurt en rijstmelk aan toe. Meng tot een homogeen mengsel. Dat mag met de hand. Haal uit de mengkom en duw fijn tot 3 à 4 centimeter. Strooi eventu ...