Resultaten voor scampi look ajuin

Tom yam met scampi's (tom yam kung) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tom-yam-met-scampis-tom-yam-kung

... Tom yam met scampi's (tom yam kung) - Breng het water aan de kook in een pot. Voeg het citroengras, de galanga, garnaalpasta, chilipepers, ajuin en de kopjes van de scampi's (optioneel) toe. Laat even doorkoken tot de heerlijke geuren opstijgen. Voeg dan de tomaten, ...

Scampi diabolique | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-diabolique

... scampi diabolique - Pel de scampi, maar laat een groot stuk van de staart eraan. Kruid de scampi met peper en zout. Verwarm de olie in een braadpan. Als de olie goed warm is, bak je de scampi langs beide zijden gedurende 3 minuten. Cutter de groentjes zeer fijn en voeg ...

Jeroen Meus - Gevulde omelet met pad thai en scampi's - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-omelet-met-pad-thai-en-scampis

... Gevulde omelet met pad thai en scampi's - Eeen smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk! - Laat een scheut olie heet worden in een wok, rooster de pinda’s goudbruin en voeg een ...

Scampi met curry | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry

... scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze ...

Scampi met look en boter | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-look-en-boter

... k te zijn. Dit gerecht is super simpel en echt snel klaar. Serveer met een stukje brood en je hebt een heerlijke maaltijd. Pel de scampi's, laat de staart eraan en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi's met peper en zout. Smelt boter in de pan. Verwijder het binnenste uit de look en hak fijn. Bak de scampi's een halve minuut op ...

Scampi's met limoen

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/267/scampis-met-limoen

... Scampi's met limoen - Frisse scampi-spiesjes - Spoel de limoenen, snij 4 ervan in partjes, pers de overblijvende uit. Pel de scampi's Pel en hak de knoflook. Meng de knoflook met het limoensap, de tuinkruiden, de olie, en een snuifje peper en zout. Laat ...

Duivelse scampi | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/duivelse-scampi

... Duivelse scampi - Stoof de ajuin en de in julienne gesneden groentjes aan in wat boter. Kruid met wat peper en zout. Voeg de tomatenblokjes toe en het visbouillonblokje. Laat dit enkele minuten sudderen maar ook niet te lang als je de groentjes nog “Al dente” wil. ...

Scampi diabolique à la Sana met een frisse komkommersalade – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/scampi-diabolique-a-la-sana-met-een-frisse-komkommersalade/

... tot de ajuin glazig is. Giet de ingrediënten in een hoge maatbeker of in de kom van een blender. Houd de pan opzij om straks de scampi’s in te bakken. Verwijder de schil van de paprika’s en mix in de maatbeker of blender met de gestoofde ajuin, knoflook en tomaat. Voeg de aangegeven hoeveelheid olijfolie, enkele blaadjes bladpeterselie en een scheutje (rijst)melk toe. Indien de saus te dik is, voeg nog een scheutje water of (rijst)melk toe. Kruid naar smaak met cayennepeper, Provençaalse kruiden, zwarte peper en zout. Houd warm tot gebruik. Bak de scampi’s in dezelfde pan met olijfolie. Bak ongeveer 1 minuut aan iedere zijde gaar. Voeg de courgetteslierten toe en laat gedurende 2 à 5 minuten meestoven. De courgetteslierten moeten nog knapperig te zijn. Serveer de scampi met courgetteslierten, pittige paprikasaus, komkommersalade en werk af met bladpeterselie. ...

Scampi in de look | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-de-look

... scampi in de look - Pel de scampi en kruid ze. Bak de scampi's mooi bruin in de olie met een klontje boter erbij. Hak de look en voeg die erbij. Blus met wat citroensap en voeg er de peterselie en lookkruiden bij. Serveer met bruin brood. Ingrediënten 4 tenen look 24 ...

Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenpasta-met-ratatouille-en-scampis

... Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s - Schil en ontpit de tomaten. Snij de groenten in stukjes en laat ze samen met de kruiden en een beetje water op een zacht vuurtje stoven. Besprenkel de scampi' met citroensap en kruid ze met peper. Voeg de scampi toe aan de ...