Resultaten voor saus voor bij de zalm zonder room

Zalm met mierikswortelsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-mierikswortelsaus

... zalm met mierikswortelsaus - Schik de zalm op een bord en strooi er peterselie, ui en kappertjes overheen. Meng de room met 1 eetlepel mierikswortelmengsel en het citroensap. Serveer de saus met de zalm en de toast. Ingrediënten 1 el geraspte mierikswortel (of puree ...

Gerookte zalm met mierikswortel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookte-zalm-met-mierikswortel

... swortel. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de lengte op een bord. Snijd de gerookte zalm in stukjes en schik die op de saus. Snijd de ravioli blaadjes in de lengte en frituur ze. Frituur de peterselie. Schik de krokantjes en de peterselie op de zalm. Versier met jonge slablaadjes. Werk de zalm nog af met een beetje van de saus. Bes ...

Saltimboca van zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimboca-van-zalm

... ze 3 tot 4 minuten in de oven op 180 graden. Voeg de room toe aan de ingekookte witte wijn en laat alles nog even inkoken tot de saus gebonden is. Serveer de zalm samen met de saus en werk af met enkele zongedroogde tomaatjes. Ingrediënten 4 sneetjes zalm (1 cm dik) 1 bolletje mozzarella 4 schijven Gandaham 20 blaadjes basilicum 1 gehakte sjalot 2 dl witte wijn 2 dl water 1 el visbouillon 2 dl room 12 halfgedroogde tomaten pomodorikruiden 1 teentje look boter ...

Zalm met mierikswortelsausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-mierikswortelsausje

... zalm met mierikswortelsausje - Cutter 1 kleine mierikswortel fijn en overgiet met de witte wijn. Laat 1 dag en 1 nacht trekken. Meng met de geklopte room met mosterd, het mierikswortelmengsel en citroensap. Schik de zalm op een bord en overstrooi met peterselie, ui ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... zachtjes aan in een pan met boter, gedurende 6 minuten. Blus met de azijn en voeg er light room aan toe. Laat goed opkoken tot de saus gebonden is. Pocheer de eieren. Hak de kruiden. Serveer de asperges met daarop de zalm en daarop het ei. Werk af met de kruiden. ...

Lasagne met zalm | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-zalm

... e oven op 180 graden. Voeg witte wijn, bouillon, room samen en laat tot de helft inkoken. Bind met het maiszetmeel tot een lichte saus. Maak de spinazie klaar. Kook de lasagnebladeren 5 minuten en spoel ze in koud water. Leg een lasagneblad, wat spinazie, een stuk zalm terug een lasagneblad ...

Quiche met gerookte zalm en prei | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-gerookte-zalm-en-prei

... Quiche met gerookte zalm en prei - Snij de prei in ringetjes. Stoof de prei met look en. Snij de zalm in blokjes. Meng de eieren met het eigeel, melk en room. Beleg een vorm met het deeg en vul die op met de prei, zalm en peterselie en giet er de quiche over. Bak op ...

Zalm met stoemp van spruiten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-stoemp-van-spruiten

... oentebouillon, tijm, laurier en suiker in tot 1 dl. Werk het geheel op met de echte boter. Serveer de puree met de zalm en de wijnsaus. Versier met een beetje bieslook. Ingrediënten verse zalm 16 spruiten 2 el spekblokjes bieslook 125 gr echte boter 1 el suiker bakboter 1 dl room 480 gr zalm, zonder vel 6 aardappelen 2 dl rode wijn 2 dl water PH Groentebouillon tijm en laurier 1 ei ...

Zalmrilette | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalmrilette

... H pepermix en voeg het sap van een halve citroen toe. Vul de potjes met de vulling en laat opstijven in de koelkast. Meng voor de saus de zure room met water, azijn en kruid met peper en zout. Ingrediënten bieslook dille PH pepermix citroen kervel 10 el zure room 600 gr gerookte zalm 200 gr geklopte room 5 el water 5 el frambozenazijn ...

Bloemkoolzalfje met zalm en lompviseitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolzalfje-met-zalm-en-lompviseitjes

... oemkool samen met de aardappelen gaar en laat afkoelen. Meng het water met de groentebouillon en de room. Mix de bloemkool met de saus tot een moesje. Mix de olijfolie met de look en peterselie tot peterselieolie. Serveer het moesje met een julienne van gerookte zalm en een beetje lompviseitjes . Besprenkel met een beet ...