Resultaten voor sauce grand veneur

Jeroen Meus - Hertengebraad Grand Veneur met verse kroketten en witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hertengebraad-grand-veneur-met-verse-kroketten-en-witloof

... Hertengebraad grand veneur met verse kroketten en witloof - Jeroen gaat voor zijn Nationale Kerstmenu aan de slag met een Franse oerklassieker: hertengebraad 'Grand Veneur'. De term slaat op de wildsaus op basis van rode wijn, rode bessengelei en cognac. Maak ...

Perendessert met gember, Grand Marnier en geraspte chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/perendessert-gember-grand-marnier-geraspte-chocolade

... Perendessert met gember, grand Marnier en geraspte chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 2 grote peren, in stukjes 4 eetlepels gemberstukjes en gembernat (pot) ...

De grand écart voor deze pavlova.

http://photo-copy-ann.blogspot.be/2014/12/de-grand-ecart-voor-deze-pavlova.html

... De ...

Kleine sinaasappelcake met Grand Marnier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/kleine-sinaasappelcake-grand-marnier

... Kleine sinaasappelcake met grand Marnier 6 kleine cakes 0 min voorbereiden 35 min bereiden 1 uur wachten waardering6.6obv 8 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 2 eieren 125 g suiker 125 g boter 75 g bloem + extra voor het bestuiven ½ zakje bakpoeder ...

Recept voor groene pepersaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/groene-pepersaus

... er tot een gladde saus. Laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken. Haal de saus van het vuur en roer er de room en worcestershire sauce door. Breng eventueel op smaak met zout. Ingrediënten voor 4 personen 25 gboter 1 sjalot, zeer fijn gesnipperd 1 volle eetlepel groene peperkorrels, grog gemalen 3 elbloem 375 mlgroentebouillon 1/2 tlworcestershire sauce 2 elroom zout ...

Grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach Grand Cru | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-met-grondwitloof-uit-kampenhout-en-rodenbach-grand-cru

... Grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach grand Cru - Pel de grijze garnalen. Kuis het grondwitloof en pluk er blaadjes van. Verwijder de schil van de bloedsinaasappelen. Cutter de walnoten zeer kort tot een crumble. Voor de mousselinesaus: meng de ...

Recept voor langzaam gestoofde bruine bonen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/langzaam-gestoofde-bruine-bonen

... Voeg de kruiden en bruine bonen toe. Verkruimel het bouillonblokje erbij. Voeg de ketchup, appelstroop, mosterd en worcestershire sauce toe. Roer alles goed door. Voeg water toe tot de bonen ca. 5 cm onderstaan. Kook de bonen in ca. 3u zachtjes gaar. Serveren: Serveer met een schepje zure room. Ingrediënten voor 4 personen 500 ggedroogde bonen 200 ...

Recept voor romige uiensoep met mosterd | njam!

http://www.njam.tv/recepten/romige-uiensoep-met-mosterd

... oor en breng alles aan de kook. Laat de soep op zacht vuur 20 minuten doorkoken. Breng op smaak met zout, peper en worcestershire sauce. Roer de grove mosterd en room door de soep. serveren: Lekker met warm knapperig knoflook brood. Ingrediënten voor 4 personen 25 gboter 1 grote ui, in kwart ringen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 elbloem 750 mlkippenbouillon 1/2 tlworcestershire sauce 2 elgr ...

Sabayon met gegratineerde vijgen | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sabayon-met-gegratineerde-vijgen

... Sabayon met gegratineerde vijgen - Smelt de margarine met wat grand Marnier. Zo krijg je een geparfumeerde margarine die we straks gaan gebruiken om de vijgen smaak mee te geven. Gebruik niet meer dan een kleine eetlepel. Snijd ondertussen de vijgen in vier. Klop de ...

zomerkom met geroosterde wortels en wortel-gembersaus - summer bowl with roasted carrots and carrot-ginger sauce(GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/07/zomerkom-met-geroosterde-wortels-en.html

... zomerkom met geroosterde wortels en wortel-gembersaus - summer bowl with roasted carrots and carrot-ginger sauce(GF-DF-SF-V)Een recept met gekookte le Puy linzen. Je kunt variëren met alle groentes die je lekker vindt en die nu in het seizoen zijn. Ik heb net de eerste ...