Resultaten voor saté marinade

Citroen/rozemarijnsaté | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/citroenrozemarijnsate/

... De Barbeknoeitijd is aangebroken. Nu kun je wel eeuwig diezelfde saté maken maar er zijn nog zoveel andere lekkere dingen op de Barbeknoei. Deze Citroen/rozemarijnsaté met aardappeltjes bijvoorbeeld. De lekkerste saté maak je met varkenshaas maar als je wat minder ...

De keuken van Johanna: Saté ajam

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/sate-ajam.html

... liefst een nog langere tijd).Steek het vlees aan de stokjes. Roer de olie door de in de kom achtergebleven marinade. Bestrijk de saté ermee.Rooster de saté 6 tot 8 minuten boven de barbecue of onder een grill. Keer de stokjes regelmatig en bestrijk tijdens het roosteren nogmaals met het marinade-oliemengsel.Serveer met pindasaus. (zie het recept van Gado Gado).Selamat makan! Geplaatst door Johanna op 14:20 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Indische keuken ...

De keuken van Johanna: Saté kambing

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/04/de-gerechten-van-de-indische-rijsttafel.html

... et vlees door de marinade en laat het afgedekt minstens 8 uur in de koelkast staan.Neem het vlees uit de marinade en rijg het aan satéstokjes.Rooster de saté op de BBQ in ongeveer 10 minuten, keer de stokjes regelmatig.Sprenkel wat citroensap over de saté. Serveer met bawang goreng (gebakken uitjes).Selamat makan! Geplaatst door Johanna op 11:16 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Indische keuken ...

Thaise kip sate

http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Thaise%20kip%20sate.html

... trekken) 3. Vierendeel de ui. Halveer elk kwart (maantje) van de ui en pel de rokken van de ui. 4. Plaats nu 1 stukje ui op een saté-stokje, dan een stukje kip en herhaal tot uw saté-stokje bijna vol is. Voeg als laatste een stukje ui toe. 5. Gril de satés voor 10 minuten aan 1 kant en 10 minuten aan de andere kant. Gebruik de ui als indicator voor de hitte van uw gril : Als de ui binnen de 10 minuten zwart wordt, is uw vlees te dicht bij de gril of is de gril te warm. Plaats het vlees verder weg van de gril en eet de zwarte ui niet op. Deel dit recept met vrienden ...

Kipsaté met pindasaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kipsate-met-pindasaus/

... Kipsaté met pindasaus Het is alweer 4 jaar geleden dat we op Bali waren en een echte Balinese kookworkshop volgden. Inclusief uitje naar de lokale markt. Nog altijd als ik saté maak, denk ik aan dat mooie en gastvrije eiland. Tijdens onze kookworkshop daar maakten ...

Vegan saté van aubergine - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-sate-van-aubergine/

... Vegan saté van aubergine Heb je weleens iemand ontmoet die saté niet lekker vond? Ik nog niet! Klassieke saté wordt gemaakt van kip (sate ajam) of varkensvlees (sate babi). Maar wat als je vegetarische saté of vegan saté zelf wil maken? Je kunt natuurlijk met ...

Vegan saté bowl - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-sate-bowl/

... Vegan saté bowl Deze vegan bowl doet me een beetje denken aan een mix tussen gado-gado en vegetarische saté. En beiden zijn verrukkelijk, dus waarom niet combineren en er mijn eigen twist te geven? Voor de saté gebruikte ik tofu die ik lekker inkruidde en waar later ...

Barbecue recepten: Thaise kipsaté - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/barbecue-recepten-thaise-kipsate/

... Barbecue recepten: Thaise kipsaté Nog zo'n klassieker voor op de barbecue: saté. Dit keer wel een bijzondere saté, namelijk Thaise kipsaté. De kokos en limoen geven het een heerlijk frisse smaak, perfect voor een zomerse barbecue dus. Wat is jouw favoriete barbecue ...

Paella met saté van zeevruchten en kip | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/paella-met-sate-van-zeevruchten-en-kip

... Paella met saté van zeevruchten en kip - Maak de saté's met 2 gamba's, 2 stukjes kipfilet en 2 inktvisjes per persoon. Stoof de groenten voor de parikacoulis aan op een zacht vuurtje en mix ze in de blender met olijfolie. Kruid af met paprikapoeder, peper en zout. ...

Asian cuisine: Kipsaté - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/asian-cuisine-kipsate/

... Asian cuisine: kipsaté Met dit recept maak je makkelijk zelf lekkere kipsaté. Lekker met witte rijst of grove frietjes! saté wordt inmiddels in grote delen van Azië gegeten en natuurlijk in Nederland. Van oudsher is het een Indonesisch gerecht, maar al snel werd ...