Resultaten voor salsa rossa

Recepten - Tzatziki met komkommer en lollo rossa

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tzatziki_met_komkommer_en_lollo_rossa

... Bereidingswijze Rasp de komkommer met schil en al. Bestrooi het raspsel met een weinig zout en laat het een kwartiertje uitlekken in een vergiet. Meng de verse kaas met het geperste knoflookteentje, de olijfolie en peper. Roer er de komkommer onder. Spoel de lollo ...

Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-tonijnsla-met-salsa-verde-en-gepocheerd-ei

... Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei - Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei - Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en klop op met een vork. Halveer de broodjes en druppel er een beetje salsa verde op.Leg er krulsla op en schik ...

Vipra Rossa 2007 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/vipra-rossa-2007/

... Vipra rossa 2007 Het Volkskrant Weekendmenu is weer van mijn hand, deze week. Vooraf mierikswortelsoep met zalm van Marie Louise Schipper, dan een recept van mij, sudderlapjes in rozemarijnjus en een stamppotje met raapsteeltjes, en toe Nanda Troosts citroentaart ...

Jeroen Meus - Salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salsa-verde

... salsa verde - Geef je gerecht wat extra schwung en ritme met deze salsa verde op basis van basilicum en peterselie. - 0. Pluk de blaadjes peterselie en basilicum. Doe ze in de hakmolen en voeg de kappertjes, zure augurken en mosterd toe. 1. Giet de fijne olijfolie en ...

Entrecote met pittige salsa van sjalot en tuinkruiden

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/entrecote-met-pittige-salsa-van-sjalot-en-tuinkruiden

... Entrecote met pittige salsa van sjalot en tuinkruiden - Entrecote met pittige salsa van sjalot en tuinkruiden - Snipper de sjalotjes fijn.Pluk alle kruiden en hak de blaadjes fijn.Meng de sjalotjes met de honing en de witte-wijnazijn en kruid met peper van de molen.Verhit ...

Groene asperges met salsa verde en vegetarische burgers - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/groene-asperges-salsa-verde-vegetarische-burgers

... Groene asperges met salsa verde en vegetarische burgers 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 16 groene asperges 4 Alpro soya Burgers olijfolie voor de salsa verde ¼ ...

Gebrande lente-uit met salsa van gort | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gebrande-lente-uit-met-salsa-van-gort

... Gebrande lente-uit met salsa van gort - Maak de salsa van de gort door deze gaar te koken in groenten bouillon. Snij de Gandaham in dunne blokjes en bak krokant. Meng met de gort en de gepekelde rode ui. Werk af met limoenzeste en sweet chili kruiden. Bak de lente ui ...

Salsa van tomaat en grapefruit - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/tomaat/salsa-tomaat-grapefruit

... schil, honingtomaatjes, bosui, koriander, olijfolie en voeg naar smaak zout en tabasco toe. Laat de smaken ca. 1 uur intrekken.De salsa is heerlijk bij gegrilde vis, gebakken kip en geroosterd varkensvlees of met gekookte of gestoomde garnalen als voorgerechtje. Het recept 'Salsa van tomaat en grapefruit' wordt je aangeboden door Florida Grapefruit. ...

Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/nachos-in-de-oven-met-pikante-salsa-en-cheddar

... Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar - Snij de lenteui fijn. Doe de nacho's in een ovenschaal. Giet de salsa over de chips. Verdeel de lenteui, geraspte cheddar en chilipoeder over de chips.  Steek in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius onder de ...

Ottolenghi geïnspireerde vis met paprika-hazelnoten salsa - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/ottolenghi-vis-met-salsa/

... Ottolenghi geïnspireerde vis met paprika-hazelnoten salsa Soms heb je geen inspiratie, ja, ook als foodblogger. Dan pak ik vaak wat kookboeken om me even te inspireren. Ik heb er daarbij een aantal favorieten: Donna Hay, Jamie Oliver en Ottolenghi. Dit recept is g ...