Resultaten voor salie port

Varkensvlees met port, kersen en salie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/varkensvlees-port-kersen-salie

... Varkensvlees met port, kersen en salie 4 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1-2 eetlepels olijfolie 1 kg varkensschoudervlees, meeste vet afgesneden 1 rode ui, in blokjes ...

Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7522/gelakte-varkensmedaillons-met-port-saliesaus

... Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus - - - 1 sjalotje, 0.5 teentje knoflook, 1 eetlepel honing, 1 pot vleesfond, 5 eetlepels boter of margarine, 1 ml rode port, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 varkenshaasjes, 0 zout, 0 peper, 4 salieblaadjes ...

Vanillekwark met in port gestoofde pruimen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/kwark/vanillekwark-port-gestoofde-pruimen

... Vanillekwark met in port gestoofde pruimen 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 13 waarderingen NagerechtVegetarischFrans bevat per portie295 kcal 13 g eiwit 7 g vet 39 g koolhydraten Ingrediënten 100 ml rode port 1 eetlepel ...

Konijn in gorgonzolasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/konijn-in-gorgonzolasaus

... jfolie toe. Bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin in zo’n 10 minuten. Snij de knoflook in plakjes en bak samen met de salie mee in de pan. Blus met de port en kippenbouillon. Laat 1 uur op een laag vuurtje sudderen. Draai af en toe om. Schil intussen de peren en snij ze in partjes. Haal de stukken konijn uit de pan en hou deze warm. Breng het overgebleven kookvocht weer aan de koo ...

Vijgen met munt en yoghurt in port - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/vijgen-munt-yoghurt-port

... Vijgen met munt en yoghurt in port 4 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 8 uur wachten waardering7.9obv 13 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 16 vijgen een fles goede rode port paar blaadjes munt een paar eetlepels dikke Franse yoghurt ...

De keuken van Johanna: Vijgen in Port met slagroom

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/02/vijgen-in-port-met-slagroom.html

... Vijgen in port met slagroom Na enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk diner. De port is goed door de vijg opgenomen. Om de smaak van de ingemaakte vrucht ...

Biefstuk met port en mosterd - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/biefstuk/biefstuk-port-mosterd

... Biefstuk met port en mosterd 6 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 30 min wachten waardering7.9obv 36 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 6 haasbiefstukken van ca. 150 g per stuk 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel mosterd 5 eetlepels port ...

Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/tarte-tatin/tarte-tatin-vijgen-port-geitenkaas

... Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas 1 tarte Tatin 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 2 eetlepels suiker 2 eetlepels port 2 verse vijgen, gehalveerd 50 g bladerdeeg 50 g geitenkaas ...

Dadels met stiltonmousse - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/meer-toetjes/dadels-stiltonmousse

... Dadels met stiltonmousse 2 personen 15 min voorbereiden 5 min bereiden 1 uur wachten waardering6.9obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens bevat per portie470 kcal 12 g eiwit 25 g vet 44 g koolhydraten Ingrediënten 1 blaadje witte gelatine 75 g stilton ...

Eendenborst op lage temperatuur met ingekookte port - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/eendenborst/eendenborst-lage-temperatuur-ingekookte-port

... Eendenborst op lage temperatuur met ingekookte port 20 amuselepels 0 min voorbereiden 2:15 uur bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen AmuseGevogelteFrans Ingrediënten 1 eendenborst fleur de sel 1 of 2 theelepels quatre épices (een mengsel van peper, ...