Resultaten voor salade van pekelharing, appel, selder en witloof

Sas Kookt!: Salade van pekelharing, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/salade-van-pekelharing-appel-selder-en.html

... salade van pekelharing, appel, selder en witloof Een heerlijke salade voor op een warme zomermiddag (laat die zon maar komen!).Dit heb je nodig voor 2-3 personen: 2 stronkjes witloof 5 stengels selder 1 zoetzure appel 1 potje haring in zure room (te koop bij Ikea of ...

Sas Kookt!: Salade van appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.be/2011/11/salade-van-appel-selder-en-witloof.html

... salade van appel, selder en witloof Deze salade vormt een heerlijk knapperig bijgerecht bij een stevige herfstige schotel. Maar met wat geitenkaas en eventueel wat noten en brood erbij zou het ook een heerlijke maaltijdsalade of voorgerecht kunnen zijn. Je maakt de salade ...

Salade van witloof, appel en curry

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-witloof-veldsla-appel-en-curry

... salade van witloof, veldsla, appel en curry - Ook in de herfst en winter smaakt een salade. Met witloof en appel, topproducten van bij ons, maak je een lekkere salade. De currykruiden geven extra veel smaak.  - Snijd de kern van het witloof weg. Maak de blaadjes ...

Salade van waterkers, appel en witloof - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/salade-van-waterkers-appel-en-witloof

... de appel in kwartjes, verwijder het klokhuis en snij de appel in dunne plakjes. Besprenkel met wat citroensap en voeg toe aan de salade. 2. Klop de rest van het citroensap, de azijn, mosterd en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en sprenkel over de salade. ...

Slaatje van radijs, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/slaatje-van-radijs-appel-selder-en.html

... Slaatje van radijs, appel, selder en witloof Lekker simpel slaatje met ingrediënten die typisch zijn voor de vroege lente.Dit heb je nodig voor 2 personen:1 bosje radijsjes1 appel2 stengels selder1 stronkje witloof1 el appelazijn1 el notenolie1 el olijfoliepeper en ...

Sas Kookt!: Salade van rode biet, appel en pekelharing

http://saskookt.blogspot.be/2010/10/rode-biet-appel-en-pekelharing.html

... augurk, stak er een prikkertje op en serveerde ze als aperitiefhapje. Heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Je zou de salade ook als hoofd-, bij- of lunchgerecht kunnen serveren, eventueel met wat brood erbij. Ook makkelijk te maken voor één persoon en helemaal glutenvrij! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: bijgerecht, salades, soep en voorgerechten, tapas en hapjes, vis/schaal- en schelpdieren ...

Salade van aardappel in de schil met witloof, appel en kip

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-aardappeltjes-in-de-schil-met-witloof-savooi-appel-en-kip

... salade van aardappeltjes in de schil met witloof, savooi, appel en kip - salade van aardappeltjes in de schil met witloof, savooi, appel en kip - Was de aardappelen en snijd in kleine hapklare stukken. Bak deze in een beetje boter en zet aan de kant.Snijd de savooikool ...

Pittige salade met kaas van bij ons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-met-appel-en-belgische-kaas

... salade met appel en Belgische kaas - Met dit recepten maak je een knapperige salade met witloof, appel en kaas. Werk af met een zelfgemaakte dressing op basis van yoghurt.   - Snijd de tomaatjes in partjes de selder in blokjes en de ijsbergsla in repen. Trek ...

Recept voor wok van witloof, appel & kip | njam!

http://www.njam.tv/recepten/wok-van-witloof-appel-kip

... bereiden: Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de kip in reepjes. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Haal de blaadjes van het witloof. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip en het witloof 5 minuten. Voeg de appel, de roomkaas en ...

Waldorf salade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/waldorf-salade

... Waldorf salade - Een salade "Waldorf", het is een klassieker onder de slaatjes. De naam is ontleend aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York City, waar deze salade in 1893 voor het eerst geserveerd werd. Is het te warm om te koken? Zin in iets licht? Dan is ...