Resultaten voor saffraansaus met kabeljauw

Signature dish Seaven: Op vel gebakken kabeljauw met wintergroenten en saffraansaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-seaven-op-vel-gebakken-kabeljauw-met-wintergroenten-en

... Signature dish Seaven: Op vel gebakken kabeljauw met wintergroenten en saffraansaus - Saus: Was de prei en snij hem fijn. Maak de ajuin en venkel schoon en snijd deze ook vrij fijn. Gebruik de helft van de ajuin, prei en venkel, de rest wordt later gebruikt voor mosselen. ...

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-tong-yoghurt-saffraansaus

... Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan bevat per portie395 kcal 55 g eiwit 16 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd ...

Ovenschotel met kabeljauw en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/ovenschotel-kabeljauw-druiven

... Ovenschotel met kabeljauw en druiven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 tomaten 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden boter om in te vetten 500 g verse kabeljauw ...

Kabeljauw met roquefortsaus

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/503/kabeljauw-met-roquefortsaus

... kabeljauw met roquefortsaus - Vis overgoten met een heerlijk pittige kaassaus - Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak ’m met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Breng de room aan de ...

Zeewolf in saffraansaus met couscous - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/zeewolf-saffraansaus-couscous

... Zeewolf in saffraansaus met couscous en peultjes 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan Ingrediënten 2 theelepels saffraan 500 g peultjes 800 g zeewolffilet 200 ml crème fraîche 2 eetlepels ...

Kabeljauw met kruidenkorst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-kruidenkorst

... kabeljauw met kruidenkorst - Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. De groene kruiden fijnhakken en vermengen met een beetje paneermeel en een eetlepel olijfolie. Dit mengsel bovenop de kabeljauwmoten schikken. De tomaten ontvellen en ontpitten en ...

Mosselen in saffraansaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-saffraansaus

... Mosselen in saffraansaus - Smelt een klontje boter in een pot en maak de mosselen op klassieke wijze. Stoof selder en ajuin aan en voeg tijm en laurier toe. Doe de mosselen erbij, kruid goed met peper en zout, giet er een beetje witte wijn over en laat gedurende 5 minuten ...

Kabeljauw met prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei

... kabeljauw met prei - Kruid de kabeljauw met peper en zout, oregano, marjolein, tijm en curry en stoom de kabeljauw 2 minuten op 180°. Stoom de prei 2 minuten op 105°, bak hem kort aan in wat bakboter (als je geen stoomoven hebt, 6 minuten koken en spoelen onder koud water ...

Cambridge recepten: Gebakken kabeljauw met snijbonen...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/gebakken-kabeljauw-met-snijbonen.html

... Gebakken kabeljauw met snijbonen... 150 g in weinig olie/boter gebakken kabeljauw 250 g snijbonen Sausje van 2 eetl halvanaise, 1 theel mosterd, dille, bieslook en/of peterselie Samen:367 kcal, 14 g koolh 03:46 | Labels: Eetweek, Gezond eten, Vis | You can leave a response ...

Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-paddenstoelen-kabeljauw-en-blackwellsaus

... Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus - Stoom de aardappelen (of kook ze). Bak alle champignons goed af in de boter samen met de ui. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de room toe en laat even doorstoven. Plet de aardappelen en voeg deze toe aan ...