Resultaten voor rundsstoofvlees njam

Goulashsoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/goulashsoep

... Goulashsoep - Smelt de Alpro soya Bakken en Braden in een grote kookpot. Stoof het rundsstoofvlees in de pot tot het een bruine kleur heeft. Voeg de gehakte ajuin, paprika, aardappel, look en wortel erbij. Strooi de bloem erover en roer goed door. Giet de tomatensaus en het water ...

Recept voor vijgen met suikerjasje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/vijgen-met-suikerjasje

... bereiden: Warm de suiker, water, limoensap en kaneelstokje op medium warmte tot de suiker is opgelost en begint te bruinen. Haal van het vuur en dop de vijgen erin. Doe dit met behulp van een vork of prikker (want de stroop is heet!). Plaats de vijgen op bakpapier en laat afkoelen. ...

Sas Kookt!: Borsjtsj

http://saskookt.blogspot.be/2010/11/borsjtsj.html

... kon. Ik maakte ongeveer een derde van de portie hieronder.Voor 8 personen:1,5 kg mager rundsvlees, in stukken (ik gebruikte mager rundsstoofvlees)500 g gerookt spek, in repen4 wortelen4 preien1 groene kool (savooikool dus), alleen het hart1 kg ongekookte rode bieten1 grote ui1 bouquet garni (tijm, laurier en peterselie), ik vind het lastig om dat samen te binden en doe ze dus gewoon in een thee-ei2 eetlepels kristalsuiker (of Candarel uiteraard)2 eetlepels wijnazijn (ik gebruikte rode wijnazijn)125 ml crème fraîche (ik gebruikte zure room omdat ik dat er persoonlijk beter bij vond pass ...

Recept voor praline van foie gras | njam!

http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras

... bereiden: Maak eerst de chocoladecoulis. Breng de bouillon en porto aan de kook en reduceer tot de helft. Voeg de chocolade toe en roer tot alle chocolade is gesmolten. Breng op smaak met zout en peper. Hak de noten fijn en rooster in een steelpan. Maak met behulp van 2 theelepels ...

Recept voor violetsiroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/violetsiroop

... bereiden: Verwarm het water met de snoepjes op een zacht vuur en roer tot een siroop. Laat afkoelen en bewaar in een fles met dop op kamertemperatuur. Ingrediënten 1 kgvioletsnoepjes 500 mlwater ...

Gentse stoverij met frietjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gentse-stoverij-met-frietjes

... Ingrediënten 1 kg aardappelen (loskokend) mayonaise (zelfgemaakt) zout ½ ajuin ossenvet of frituurolie voor het stoofvlees 1 kg rundsstoofvlees in stukjes (zenuwstuk) 2 zoete uien 4 grote wortelen 250 g paddenstoelen boter peper zout 3 takjes tijm 3 blaadjes laurier 2 el mosterd (Tierenteyn) 1 flesje kriek (3 Fonteinen, 37,5cl) 2 flesjes bruin bier (2x33cl) 2 dikke sneden brood 3 kruidnagels 1 mespunt muskaatnoot 1 grote el rodebessengelei een paar takjes peterselie ...

Recept voor black russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/black-russian

... Bereiden: Vul het glas met ijsblokjes. Doe de Kahlua en wodka erbij en roer goed door. Ingrediënten 4 clKahlua 4 clwodka ijsblokjes soort glas: tumbler ...

Recept voor straffe koffie: white russian | njam!

http://www.njam.tv/recepten/straffe-koffie-white-russian

... bereiden: Vul het glas met enkele ijsblokjes. Doe de vodka en koffielikeur erbij en roer om. werk af: Top de cocktail af met room. Ingrediënten 4 clvodka 3 clkoffiuelikeur (Kahlua) ijsblokjes extra: tumbler, cocktaillepel ...

Recept voor drunken monk | njam!

http://www.njam.tv/recepten/drunken-monk

... bereiden: Vul het glas met ijsblokjes, voeg Frangelico en wodka toe en roer goed door. (voor meer recepten van Manuel Wouters klik hier) Ingrediënten 4 clFrangelico 4 clwodka ijsblokjes ...

Recept voor stinger | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stinger

... Bereiden: Vul het glas met ijsblokjes, cognac en likeur en roer goed door. Ingrediënten 4 clcognac 2 clpepermunt likeur 5 ijsblokjes soort glas: tumbler ...