Resultaten voor rouille bouillabaissejeroens

Rouille | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rouille

... rouille - Pel de look en maak een tapenade in de cutter. Doe er saffraandraadjes bij en tomatenpuree. Voeg eventueel naar smaak een spaans pepertje toe. Zet alles onder met olijfolie en cutter alles fijn. Maak een mayonaise en meng 4 el mayonaise met looktapenade (hoeveelheid ...

Rouille

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rouille

... rouille - rouille is een mayonaise die vaak met bouillabaisse geserveerd wordt. De saffraan zorgt voor lekkere kruidige smaak. Probeer hem nu zelf te maken met ons recept! - Pel de knoflook en plet fijn. Roer de eigelen door de look en giet er beetje bij beetje de helft ...

Gekonfijte aardappeltjes met rouille | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-aardappeltjes-met-rouille

... Gekonfijte aardappeltjes met rouille - Aardappelen : Schil de aardappelen en druk met een snijring cilinders uit. Schik de aardappelen in een ovenschaal netjes naast elkaar. Overgiet met de bouillon en doe er de boter bij. Plaats de ovenschotel 30 minuten in de oven op ...

Rouille - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/rouille

... rouille 250 ml rouille 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 10 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 1 middelgrote rode paprika 70 g droog broodkruim 1 vers rood Thais chilipepertje, fijngehakt 1 teentje knoflook, in vieren ...

Vissoep recept - Mediterrane vissoep met rouille - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/mediterrane-vissoep-rouille

... Mediterrane vissoep met rouille 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen VoorgerechtVisMediterraan bevat per portie330 kcal 30 g eiwit 20 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 600 g gemengde visfilets (zeewolf, roodbaars, ...

Bouillabaisse met rouille en korstjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-met-rouille-en-korstjes

... Bouillabaisse met rouille en korstjes - Sofie neemt Leen Demaré mee naar het zuiden van Frankrijk en maakt voor haar een bouillabaisse met veel vis, rouille en korstjes. Deze feestelijke maaltijdsoep is een aanrader.Tip: kies gerust vis naar jouw smaak.  Begin met de ...

Stoemp van krab en wasabi met fruitig slaatje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-krab-en-wasabi-met-fruitig-slaatje

... wijnazijn en 1 theelepel suiker door het slaatje. Leg wat puree op het bord, schik er de salade rond en schep er nog 1 theelepel rouille op. Ingrediënten 1 rijpe ananas krab (een blikje van goede kwaliteit) 1 rode, gele en groene paprika enkele aardappelen voor puree boter wasabi witte wijnazijn koriander 1 klein potje rouille ...

Rouget met kort gebakken tomaatjes en rouille | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/rouget-met-kort-gebakken-tomaatjes-en-rouille

... Rouget met kort gebakken tomaatjes en rouille - Maak de zoetzure saus door water en suiker in te koken en hieraan vervolgens azijn en sinaasappelsap toe te voegen. Besprenkel 2 trostomaten met olijfolie, peper en fleur de sel. Plaats eventjes in de oven op 150°C tot ...

Recepten - Bouillabaise

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bouillabaise_1

... s en niet te zeer uit elkaar valt. Breng van het vuur op tafel. Deze soep wordt opgediend met geroosterd stokbrood ingesmeerd met rouille. Voor de rouille Maak knoflook en pimentjes zeer fijn, voeg er de eierdooier aan toe en dan druppelsgewijs de olijfolie, zoals voor mayonaise, en daarna de visbouillon. ...

Recept voor bouillabaisse met rouille - de klassieker | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bouillabaisse-met-rouille-de-klassieker

... is goed aan. Kook eventueel nog wat in om de smaak te versterken. Neem de vetlaag af en breng op smaak met peper en zout. maak de rouille: Doe de bintjes samen met 175 g bouillabaisse, knoflook, tomaat en saffraan in een pan. Zet de pan op het vuur en kook alles in 25 minuten gaar. Laat de emulsie afkoelen. Voeg de eidooiers toe. Mix het geheel en voeg tijdens het mixen geleidelijk aan olijfolie toe, zoals een mayonaise. werk af: Doe de kokkels in een pan met 3 eetlepels bouillabaisse. Stoof de kokkels kort gaar. Snijd het stokbrood in schijfjes en rooster ze. Wrijf elk schijfje in met knoflook. Smeer rouille op elk schijfje stokbrood. Ingrediënten voor 4 personen 1,5 kggekuiste vis 100 mlolijfolie 1/2 ui 1 stengel bleekselder 1/2 venkel 1/2 rode paprika 3 tomaten 1 eltomatenpuree 20 mlRicard 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 1 mesppaparikapoeder 1 mespcayennepeper versgemalen peper - zout voor de rouille: 150 gbintjes 2 teentjes look 1 gepelde tomaat 4 draadjes saffraan 2 eierdooiers 100 mlolijfolie voor de afwerking: 500 gkokkels 1 stokbrood 2 ...