Resultaten voor roodbaars spitskool door jeroen meus

Jeroen Meus - Roodbaars met geplette aardappelen en spitskool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-geplette-aardappelen-en-spitskool

... roodbaars met geplette aardappelen en spitskool - Jeroen maakt een fantastisch ‘geplet patatje’ met ratte-aardappelen, gaar gestoofde spitskool, zure room en lente-ui. Heerlijk met een stuk krokant gebakken vis. - Was de aardappelen. Kook ze in de schil in lic ...

Jeroen Meus - Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-mosterdpuree-en-gestoofde-prei

... i - Vis met mosterdsaus is een klassieker die iedereen wel lust. jeroen combineert dezelfde smaken in een visgerecht met gebakken roodbaars, een smeuïge mosterdpuree en zoete, gestoofde prei. - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.Haal de vis uit de koelkast en laat  ...

Jeroen Meus - Roodbaars puttanesca met Griekse pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-puttanesca-met-griekse-pasta

... moderne twist aan dit eeuwenoude recept. Een pasta genoemd naar het oudste beroep dat er bestaat maar dan met een heerlijk stukje roodbaars en Griekse pasta erbij. - Breng een pot met gezouten water aan de kook en giet er de Griekse pasta in.Zet een grote pan met een flinke scheut olijfolie op het vuur.Was de rucola en laat uitlek ...

Jeroen Meus - Gegrilde zeebaars met oosterse vinaigrette en geroosterde spitskool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-zeebaars-met-oosterse-vinaigrette-en-geroosterde-spitskool

... Gegrilde zeebaars met oosterse vinaigrette en geroosterde spitskool - Een hele vis op de barbecue is altijd een succes! In de hoofdrol een knapperig gegrilde zeebaars en pittige, geroosterde spitskool. Een oosterse marinade maakt het gerecht helemaal ...

Jeroen Meus - Varkensspiering met spitskool en gebakken krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensspiering-met-spitskool-en-gebakken-krieltjes

... Varkensspiering met spitskool en gebakken krieltjes - Spiering komt uit de nek van het varken. Het vlees is mooi doorregen met vet waardoor het veel smaak heeft. Serveer het met gebakken krieltjes, gestoofde kool en kropsla voor een topgerecht op een doordeweekse avond. ...

Jeroen Meus - Roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-knolselderpuree-en-dooierzwammen

... roodbaars met knolselderpuree en dooierzwammen - roodbaars is een perfecte vis tijdens het najaar en dit met de aangepaste herfstige bijgerechten van knolselderpuree en dooierzwammen, tover je zo een herfstig tafereel op je bord! - Schil de aardappelen en de knolselder, ...

Jeroen Meus - Kervelsoep met salsiccia balletjes en spitskool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kervelsoep-met-salsiccia-balletjes-en-spitskool

... Kervelsoep met salsiccia balletjes en spitskool - Het recept van deze soep komt van de vrouw des huizes. Een lekkere kervelsoep met sliertjes spitskool en salsiccia balletjes voor die extra dimensie.  - Verwarm olijfolie in een grote kookpot. Knijp balletjes uit ...

Jeroen Meus - Gebakken pladijs met geroosterde spitskool en ansjovisdressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-pladijs-met-geroosterde-spitskool-en-ansjovisdressing

... Gebakken pladijs met geroosterde spitskool en ansjovisdressing - Gebakken aardappelen, geroosterde spitskool, een romige dressing met ansjovis, spekkruimels en gebakken pladijs. Een topcombinatie waar je jong en oud gegarandeerd een plezier mee doet! - Voorbereiding Verwarm ...

Jeroen Meus - Thaise salade met kip, spitskool en omelet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-salade-met-kip-spitskool-en-omelet

... Thaise salade met kip, spitskool en omelet - Voor deze salade gebruik je heel veel groenten, glasnoedels, fijne reepjes omelet en stukjes kip. Met de pittige saus is het echt een fantastische maaltijd. - Kook de glasnoedels 3 tot 5 minuten in water met een snuif zout. ...

Jeroen Meus - Roodbaars met venkelpuree en tomatenolie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roodbaars-met-venkelpuree-en-tomatenolie

... kken vis en puree gaan hand in hand. Vergeet voor één keer de klassieke kabeljauw met aardappelpuree. jeroen bakt porties verse roodbaars en serveert ze met een puree met venkel en een fijne tomatenolie als saus. - 0. Snij de venkelknol in twee helften en snij vervolgens het taaie hart weg. Snipper de groente in klei ...