Resultaten voor rogvleugel in 't zuur

Rogvleugel met rucolapesto

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rogvleugel-met-rucolapesto

... aak met peper en zout.Roerbak de tuinbonen spinazie en boontjes een drietal minuten in een wokpan. Kruid met peper en zout.Bak de rogvleugels in ruim boter en olijfolie gaar. Kruid met peper en zout.Leg de rogvleugel op het bord schik er de gewokte groentjes bij. Lepel er rucolapesto over. Werk af met muntblaadjes en enkele rucolablaadjes. ...

Eetplezier: Gebakken rogvleugel

http://eetplezier.blogspot.be/2012/06/gebakken-rogvleugel.html

... Gebakken rogvleugel Op het menu van gisterenavond: gebakken rogvleugel. Vanwege hun reuze-formaat pasten ze bijna niet in de pan. Erg dik ook, wel 5 à 6 cm. Door echter regelmatig te bedruipen met schuimende boter, werden deze fijne stukken vis heerlijk mals. Erbij een ...

Rogvleugel gebakken op bananenblad | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rogvleugel-gebakken-op-bananenblad

... rogvleugel gebakken op bananenblad - Wrijf de rogvleugel in met zout en bewaar in de koelkast. Bereid eerst de chilipasta. Doe de knoflook, chili, gedroogde garnaal, pindanoten, gember, sjalot en citroengras in een vijzel en stamp tot een gladde pasta. Giet 2 eetlepels ...

Jeroen Meus - Toastjes met rog in 't zuur en frisse cottage cheese - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toastjes-met-rog-in-t-zuur-en-frisse-cottage-cheese

... ijk is het ook een klassieke bereiding uit de oude doos. Werk in twee ‘shiften’ want tussendoor moet de bereiding met rogvleugel een nachtje doorbrengen in de koelkast.Rog in’t zuur is uitzonderlijk lekker. Het is iets wat Jeroens vader graag serveert bij het aperitief. In een grotere portie kan je de rogbereiding ook als voorgerecht serveren. Dit is er ééntje om te ontde ...

Jeroen Meus - Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schnitzel-van-rogvleugel-piccata-met-gebraiseerde-prei

... Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Piccata is een Italiaanse vleesbereiding, maar Jeroen doet het deze keer met vis. rogvleugel om precies te zijn. De krokant gebakken vis krijgt gezelschap van gebraiseerde prei en gekookte aardappelen. - Schil de ...

Jeroen Meus - Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogvleugel-met-tomaatjes-romanesco-en-parmezaanpuree

... rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Jeroen maakt rogvleugel klaar. Rog is een toegankelijke en makkelijke vis die in het najaar, van juni tot maart, op z'n best is. Voor wie op zoek is naar een recept met deze kanjer, is hier aan ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rogvleugel en geplette aardappel met selder - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rogvleugel-en-geplette-aardappel-met-selder

... Gepocheerde rogvleugel en geplette aardappel met selder - Aardappelen en vis gaan goed samen, maar Jeroen doet extra moeite om een aardappelbereiding te maken die de smaak en de kwaliteit van de zeebewoner alleen maar eer aan doet. De ‘minerale’ smaak van selder ...

Witloof met zoet-zuur en kipblokjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gewokt-witloof-zoet-zuur-met-kipblokjes-rijst

... Gewokt witloof, zoet-zuur met kipblokjes, rijst - Witloof is een heel veelzijdige groente die je op verschillende manieren kan klaarmaken. Gestoofd, in de oven, maar ook gewokt. Met dit recept maak je een Belgische versie van de klassieker kip zoet-zuur met rijst. - Snijd ...

Carrieu Côtes de Saint-Mont 2006 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/carrieu-cotes-de-saint-mont-2006/

... Carrieu Côtes de Saint-Mont 2006 Bij Loethe Olthuis’ gerecht uit het Volkskrant weekendmenu een witte Côtes de Saint-Mont. Loethe zoekt dit keer het in het mediterrane, met kikkererwten, die een fantastische zoete kruimelstructuur geven, in combinatie met tomaat, ...

Jeroen Meus - Gebakken rog met kikkererwtenpuree, gebakken ui en warme gremolata - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-rog-met-kikkererwtenpuree-gebakken-ui-en-warme-gremolata

... Gebakken rog met kikkererwtenpuree, gebakken ui en warme gremolata - Een lekker stuk gebakken rogvleugel, meer moet het soms niet zijn! Jeroen maakt er een zuiderse kikkererwtpuree met kappertjes bij en werkt het gerecht af met warme gremolata en gebakken ui. - Schil de ...