Resultaten voor roggevleugels

Sas Kookt!: Rog met kappertjes

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/rog-met-kappertjes.html

... vorige vrijdag dus. Ik liep langs de viswinkel in de buurt van mijn werk en werd afgeleid door een groot bord waarop stond dat de roggevleugels in reclame waren. Dat was lang geleden! Ik had het nog nooit zelf gemaakt, maar at het thuis al eens met botersaus en kappertjes. Na een snel mailtje naar mijn moeder had ik hét recept in handen. Bij deze wil ik het meteen delen met jullie.Voor 2 personen:ongeveer 600 g roggevleugel, in 2 stukkenpeper en zoutboter2 eetlepels kappertjespeter ...

Rog met kappertjes en Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-en-gandaham

... Rog met kappertjes en Gandaham - Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en blus met citroensap en de 4 el water. Voeg er de Gandaham, peterselie en kappertjes bij. Serveer ...

Rog met lauwe vinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-lauwe-vinaigrette

... alm viskruiden bij, sluit de zak me t bijgevoegde sluitingsclipje. Zet 20’ tot 25’ in de oven op 180°. Ingrediënten 2 grote roggevleugels 16 ratte aardappelen 2 el kappertjes 2 el platte peterselie 2 el gehakte ansjovis 4 el witte wijnazijn 1 gehakte sjalot 1 tomaat 12 el olijfolie 2 el zuiver water ...

Rogvleugel met kappertjes, witloof en veldslastoemp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lust-cath-luyten-het-niet-rogvleugel-met-kappertjes-witloof-en-veldslastoemp

... toemp - Sofie probeert Cath Luyten te overtuigen van een heerlijk visgerecht. Lust Cath Luyten het of niet?Voorbereiding: leg de roggevleugels een uur in ijswater met een snuif zout. Dit doe je om het bloed uit de vis te krijgen.Wijntip: chablis, Pascal Bouchard, le classique 2014 Voor de stoemp: schil de aardappelen. Sn ...

Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/roggevleugel-met-olie-van-platte-peterselie-en-kappertjes

... e bij. Zeer goed mengen. Leg op het bord oversaus rijkelijk met de salsa. Serveer met wat pasta of aardappeltjes. Ingrediënten 4 roggevleugels 1 pakje zongedroogde tomaatjes goede olijfolie ½ busseltje platte peterselie 1 potje kappertjes 6 teentjes gemarineerde look 1 sjalotje pasta of aardappeltjes (optioneel) ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rog, beurre blanc met kappertjes en spinaziestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rog-beurre-blanc-met-kappertjes-en-spinaziestoemp

... mte van de puree doet de spinazie garen.Afwerken en serveren Dep de vis een beetje droog met een schone keukenhanddoek.Serveer de roggevleugels met beurre blanc en spinaziepuree. ...

Jeroen Meus - Gebakken rog met tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-rog-met-tomatensaus

... de coulis door een zeef en laat verder inkoken op een zacht vuur. 13. Breng de tomatencoulis op smaak met sambal. 14. Serveer de roggevleugels met tomatencoulis en geroosterde aardappelen. Werk af met kappertjes, enkele blaadjes rucola, wat mosterdsla, basilicumblaadjes en een likje olijfolie. ...