Resultaten voor rog met veldsla

Verrassende salade met aardbeien, witloof en veldsla | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/verrassende-salade-met-aardbeien-witloof-en-veldsla

... Verrassende salade met aardbeien, witloof en veldsla - Een salade met Belgische topproducten zoals veldsla, witloof en aardbeien, heerlijk! Was de veldsla grondig en zwier droog. Snij het witloof in reepjes, de aardbeien in partjes. Meng in een grote slakom de veldsla, ...

Veldsla met tomaat en avocado - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/tomaat/veldsla-tomaat-avocado

... veldsla met tomaat en avocado 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 7 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie205 kcal 3 g eiwit 17 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 1 kleine avocado, in schijfjes 1 citroen, ...

Sas Kookt!: Veldsla met peer, brie en spekjes

http://saskookt.blogspot.be/2011/02/veldsla-met-peer-brie-en-spekjes.html

... een klein handje rozijnen1 peer, in plakjes gesneden2 eetlepels olijfolie1 eetlepel balsamicoazijn Bak de spekjes krokant in een droge pan (de spekjes zijn vet genoeg).Week de rozijnen in wat warm water.Meng de veldsla met de spekjes, de reepjes brie, de plakjes peer en de rozijnen.Maak een dressing met de olijfolie en de balsamico en meng dit door de salade.Met wat crackers of brood erbij, maak je er een lekkere lunch van. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: salades, soep en voorgerechten, vlees ...

Witloofblaadjes met roerei en tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/witloofblaadjes-met-roerei-tomaat-en-veldsla

... Witloofblaadjes met roerei, tomaat en veldsla - Op zoek naar makkelijke en lekkere aperitiefhapjes ? Witloof, eieren, tomaat en veldsla vormen het perfecte kwartet voor je aperitief van vanavond. - Maak de grootste blaadjes los van het witloof. Snijd de kerstomaatjes ...

Recept voor Garnalensalade met veldsla | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/garnalensalade-met-veldsla/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 40 g Solo Toevoegen 330 g gepelde zoetwatergarnalen Toevoegen zout Toevoegen 1 eetlepel ...

Sas Kookt!: Veldsla met sojascheuten en garnalen

http://saskookt.blogspot.be/2011/03/veldsla-met-sojascheuten-en-garnalen.html

... veldsla met sojascheuten en garnalen Ik had nog een restje veldsla en sojascheuten in de koelkast liggen. Tijd voor een slaatje dus! En laat het thema van het Foodblog Event van deze maand nu net Lentesalades zijn, komt dat even goed uit! Ik deed er wat garnaaltjes ...

Lendenstuk met witlof, veldsla en dikke frieten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lendenstuk-met-witlof-veldsla-en-dikke-frieten

... Lendenstuk met witlof, veldsla en dikke frieten - Snijd het witlof in stukjes (‘à la grand-mère’). Meng deze met de veldsla en de mayonaise. Bak de lendenstukken aan beide kanten mooi bruin in bakboter. Haal het vlees uit de pan en bak vervolgens de fijngesneden ...

Tortilla met tonijn en fijne groentjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tortilla-met-tonijn-en-fijne-groentjes

... Tortilla met tonijn en fijne groentjes - Meng de plattekaas met de mosterd en kruid met peper en zout. Bestrijk de tortilla met dit mengsel. Schil en rasp de wortel. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika en tomaat in kleine blokjes. Was de veldsla. Schep wat veldsla, ...

Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-sint-jakobsvruchten-met-truffelolie

... Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie - Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla en daarop een plakje sint-jakobsvrucht. Herhaal dit een aantal keer. Ga dakpansgewijs verder. Besprenkel ...

Carolines blog: Veldsla met geitenkaas en frambozen

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/veldsla-met-geitenkaas-en-frambozen.html

... i (3 stuks), in dunne ringen- 100 g zachte geitenkaas, verbrokkeld- 125 g frambozen Bereiden:1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan licht goudbruin en laat ze afkoelen op een bordje. Klop de azijn met de olie, zout en versgemalen peper naar smaak tot een dressing.2. Verdeel de veldsla en bosuitjes over vier borden en sprenkel er de dressing over. Verdeel de geitenkaas, frambozen en pijnboompitten erover.L ...