Resultaten voor rode poon

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... Bouillabaisse van mosselen en rode poon - Haal de mosselen uit hun schelp en doe ze in een kom. Trek de baard los van de mosselen en doe de mosselen in een blender. Voeg hieraan ook de jus van de groenten toe. Zorg dat je nog enkele mosselen overhoudt om te dresseren. ...

Rode poon met gemarineerde venkel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-poon-met-gemarineerde-venkel

... t water. Voeg een blaadje laurier toe. Laat gedurende 1 nacht marineren. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. Kruid de rode poon met peper en zout en bak aan in wat boter (eerst de velkant). Serveer de poon met de gemarineerde venkel en zijn jus. Ingrediënten 4 el grenadine 4 el witte wijnazijn 4 el pastis 1 blaadje laurier 1 tomaat dille of venkelgroen 2 el kappertjes 4 rode poonfilets zout peper 1 ve ...

Rode poon uit de oven - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/rode-poon-uit-de-oven

... 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: aardappelen, gewassen maar niet geschild : 3-4 grote gele of groene courgettes : 2 rode poonfilets : 4-8 look, fijngehakt : 2 teentjes rozemarijn : 3-4 takjes peper en zout olijfolie citroensap Directions: 1. Verwarm de oven voor op 180°. Snij de aardappelen en courgettes in heel dunne plakjes met ee ...

Rode poon in papillot | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rode-poon-in-papillot

... ode poon in papillot - Verwarm de oven voor op 185°. Scheur een vel zilverpapier af om er een bootje van te maken. Leg hierin de rode poon. Snij de citroen in dunne plakjes en schik afwisselend een plakje citroen en een blaadje basilicum op de vis tot hij helemaal ...

Papillot van rode poon met kerstomaten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rode-poon-met-kerstomaten

... Papillot van rode poon met kerstomaten - Papillot van rode poon met kerstomaten - Verwarm de oven voor op 120°C.Snipper de sjalotten fijn.Trek ev met een epileertangetje de kleine graatjes uit de filets. Verdeel de rode poonfilets over de vellen bakpapier. ...

Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mi-cuit-van-rode-poon-met-tomatencoulis-minitomaat-paprikapuree-en-verse-kruiden

... Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Verdeel de visfilets in gelijke stukken.Gaar half onder de grill besprenkeld met olijfolie peper ...

Gegrilde rode poon met couscous en saffraan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-rode-poon-met-couscous-en-saffraan

... Gegrilde rode poon met couscous en saffraan - Vraag de rode poon gefileerd zonder graten en schubben, grill hem langs beide kanten. Meng azijn, oliën en sojasaus en marineer hierin de gegrilde vis. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Meng er de couscous ...

Rode poon en escargots in vleessaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fricassee-van-rode-poon-en-escargots-in-een-vleessausje

... Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder ...

Gebakken rode poon met puree en tomatenpesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-rode-poon-met-puree-en-tomatenpesto

... Gebakken rode poon met puree en tomatenpesto - Maak puree van de gekookte aardappelen, olijfolie, sherryazijn, gehakte kappertjes en 2 fijngehakte zongedroogde tomaatjes. Cutter de rest van de zongedroogde tomaten met de pijnboompitjes, look en parmezaan; kruid het ...

Gegrilde rode poon met sinaasappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-rode-poon-sinaasappel

... Gegrilde rode poon met sinaasappel 2 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie290 kcal 34 g eiwit 14 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 1 sinaasappel 2 teentjes knoflook, geperst ...