Resultaten voor rode bessenconfituur kooktijd

Rode-bessenconfituur

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/333/rode-bessenconfituur

... Rode-bessenconfituur - Recept voor een prachtig rode confituur - Doe de suiker samen met het water in een kookpan en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een hevig vuur doorkoken. Was de aalbessen. Rist ze met een vork van de steeltjes. Doe de bessen in de suikerstroop. ...

Lamsbout met rozemarijn en look | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/lamsbout-met-rozemarijn-en-look

... iniumfolie en laat het 10 minuten rusten zodat het vlees ontspant. Stoof een sjalot aan in een beetje vetstof. Doe er 2 eetlepels rode wijn, een eetlepel mosterd, 1 koffielepel honing en een eetlepel rode bessenconfituur bij. Voeg de 2 eetlepels fond toe (Jeroen gebrukt hier echte ingekookte fond, dit is niet te koop in de handel. Of Koop gewone fond (25dl) en kook in tot een dikke pasta). Roer alles goed. Kruid de saus af met peper en zout en laat hem eventjes inkoken. Zeef de saus. Snij de lamsbout in plakjes en dien op met de saus. Ingrediënten rundsfond 5 takjes rozemarijn 1 el bloem rode bessenconfituur 125 ml rode wijn 2 el graanmosterd 2 el honing 5 teentjes look 1 lamsbout 2 el rode bessenconf ...

Blauwe-bessenconfituur

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/329/blauwe-bessenconfituur

... Blauwe-bessenconfituur - Heerlijk die zelfgemaakte confituur - Spoel de bessen en doe ze samen met de suiker en het citroensap in een pan met dikke bodem. Breng aan de kook en verlaag de temperatuur daarna een beetje. Roer regelmatig om met een houten lepel. Controleer ...

Eenvoudige taartjes van blauwe bessen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/taartje-van-blauwe-bessen

... Eenvoudige taartjes van blauwe bessen - Snijd 4 rondjes van 12 cm uit het bladerdeeg. Smeer de rondjes in met de confituur. Laat de randen vrij. Schik de myrtilles op de confituur en strooi de suiker eroverheen. Leg op elk taartje een klontje boter. Bak gedurende 20 ...

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g tomaten 1 groene paprika, in reepjes 1 rode paprika, in reepjes 300 g diepvriesdoperwten 3 teentjes knoflook, fijngehakt 100 g zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd rozemarijn tijm 250 g crème fraîche 6 eieren Bereiden Snijd een kruisje in de onderkant van de tomaten en ...

Exotische bruine bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/exotische-bruine-bonensoep

... waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 pakje Honig Bruine Bonensoep 100 g gehakt 1 kleine aubergine, in blokjes 1 rode paprika, in reepjes 1 blikje ananas (netto 250 g), uitgelekt en in stukjes 1 blikje maïs (netto 180 g), uitgelekt 1 theelepel gedroogde oregano Bereiden Bereid de bruine bonensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.Roer zodra de soe ...

Schijfjes Maredsous Fagotin en zijn confituren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/schijfjes-maredsous-fagotin-en-zijn-confituren

... de suiker toe, en zet het fruit mengsel opnieuw op een zacht vuurtje gedurende 25min. Laat afkoelen alvorens te serveren. Voor de rode vruchten confituur: Plaats de rode bessen in een grote kookpot, samen met 5cl water en het citroensap. Laat inkoken gedurende 15min op een zacht vuur. Breng het rode bessen mengsel door een zeef om de pitten te verwijderen, en druk goed door zodat er zoveel mogelijk fruit overblijft. Verwijder intussen de steeltjes van de aardbeien en snij ze in twee. Laat de aardbeien vervolgens marineren in de suiker gedurende 15min op een zacht vuurtje. Mix daarna het aardbeien mengsel met d ...

Linzen met wortelen en aardappelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/linzen/linzen-wortelen-aardappelen

... t dan verder koken zonder deksel. Linzen kokenDe kooktijd is afhankelijk van welke soort linzen je gebruikt. Je hebt onder andere rode linzen, die maar 15 minuten moeten koken en groene linzen, die meestal een halfuur kooktijd vergen. Lees dus goed de instructies op de verpakking. Je kunt een paar blaadjes salie, bonenkruid of zeewier laten meekoken om de linzen zachter en beter verteerbaar te maken. KookboekHet recept 'Linzen met wortelen en aardappelen' is afkomstig uit het kookboek... Mijn pure keuken 2Pascale NaessensWij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met 'Mijn pure keuken 2' kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn... lees verder© Terra Lannoo. ...

Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/stamppot-trio-winterwortel-prei-raapstelen

... Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappelen, in blokjes 400 ml melk 150 g boter 200 g wi ...

Rode bieten met room - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bieten/rode-bieten-room

... rode bieten met room 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 10 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 2 klontjes boter 1 ui, gesnipperd 4 gekookte bietjes, in kleine stukjes 2 eetlepels suiker azijn 2 eetlepels ...