Resultaten voor risotto met groente en zeevruchten

Risotto met langoustines en zeevruchten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/risotto-met-langoustines-en-zeevruchten

... risotto met langoustines en zeevruchten - De zomer op je bord: met deze risotto van langoustines en zeevruchten maak je er een feestelijke dag van. - Stoof de helft van de sjalot in een beetje olijfolie. Voeg er de rijst aan toe en roer tot alle korrels met een laagje ...

Risotto met zeevruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-met-zeevruchten

... mosselen en kokkels toe en laat garen onder deksel tot ze volledig open zijn. Stoof de sjalot en look aan in olijfolie, spoel de risottorijst goed en voeg toe. Kruid met tijm en laurier. risotto kort meebakken. Bevochtig met de jus van de mosselen en laat zachtjes sudderen, eens alles opgenomen door de rijst voeg de visfumet in 3 keer toe, laat de rijst ...

Spaanse paella met zeevruchten - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/spaanse-paella/

... Spaanse paella met zeevruchten Wie weleens in Spanje is geweest heeft weleens paella gegeten. Deze Spaanse versie van de risotto dankt zijn gele kleur aan de saffraan die in het gerecht zit. Vaak wordt dit door iets goedkopers als kurkuma vervangen, maar het is juist ...

Quiche met zeevruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-zeevruchten

... Quiche met zeevruchten - Schik het bladerdeeg in een bakvorm Snij de prei in dikke julienne en stoof ze aan in de olijfolie. Leg ze in het bladerdeeg alsook de zeevruchten. Mix de eieren met eigeel, melk en room en 2 eetlepels PH kruiden. Giet dit over de zeevruchten ...

Risotto met zeevruchten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-lekker-veel-zeevruchten

... risotto met zeevruchten - Warm de visfumet op.  Maak eerst de risotto. Snij een sjalot fijn. Pel en pers de look bij de sjalot. Snij de twee stengels selder fijn.  Stoof de sjalot en look aan in de olijfolie. Voeg de selder toe. Voeg ook de rijst toe. Stoof kort aan ...

Risotto met zeevruchten van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-zeevruchten-van-sofie-dumont

... Bereiding Warm de visfumet op.  Maak eerst de risotto. Snij een sjalot fijn. Pel en pers de look bij de sjalot. Snij de twee stengels selder fijn.  Stoof de sjalot en look aan in de olijfolie. Voeg de selder toe. Voeg ook de rijst toe. Stoof kort aan tot alle rijstkorrels ...

Risotto met groente | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/risotto-met-groente/

... bij. Gordijnen dicht doen, kachel op hoog en je zomerblousje aantrekken en net doen alsof er buiten een hittegolf is. En dan deze risotto maken. Snij een rode en een gele paprika en een kleine aubergine (200 gram ongeveer) in stukken en smoor ze 15 minuten in wat olijfolie en zet even weg. Smoor dan een fijngesneden ui en doe er de risottorijst bij. Maak de risotto met een gr ...

Pasta met curry en zeevruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-curry-en-zeevruchten

... Pasta met curry en zeevruchten - Kook de pasta beetgaar en spoel met koud water. Snij de selder, appel en tomaten in blokjes en stoof ze aan in solo. Overstrooi met curry en kokos. Blus met de wijn en voeg er de room aan toe. Voeg de pasta en zeevruchten aan het geheel ...

Avocadosalade met zeevruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/avocadosalade/avocadosalade-zeevruchten

... Avocadosalade met zeevruchten 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 50 g geroosterde paprika (pot), in dunne reepjes 200 g zeevruchten (inktvis, garnalen, vongole) 4 eetlepels ...

Risotto | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/risotto

... pan en fruit wat look en ui. Maak ondertussen een groentebouillon klaar. Bak de pancetta mee met de ui en knoflook. Doe er ook de risottorijst bij. Schep de bouillon bij de risotto. Zorg ervoor dat de risotto steeds onder staat. Je kan nu ook de witte wijn erbij gieten. Blijf bouillon toe ...