Resultaten voor rigatoni wintergroente

Rigatoni alla carbonara

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/286/rigatoni-alla-carbonara

... rigatoni alla carbonara - Een variatie op de klassieke spaghetti carbonara - Kook de rigatoni of andere kleine pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Bak de hamreepjes goudbruin in een beetje boter. Voeg er de (diepvries)erwtjes aan toe. Pers er de knoflook bij. ...

Rigatoni met geroosterde tomaat, chorizo en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/meer-pasta/rigatoni-geroosterde-tomaat-chorizo-spinazie

... deringen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 6 Roma tomaten, gehalveerd 2 eetlepels suiker 4 teentjes knoflook, gehakt 400 g rigatoni sap van 1 citroen 60 ml olijfolie 200 g chorizo, in blokjes 100 g spinazie, fijngesneden Bereiden Verwarm de oven voor op 180 ºC.Leg de tomaten op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de tomaten met wat zout, wat peper, de suiker en de knoflook. Zet ...

Rigatoni met gehaktballetjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/meer-pasta/rigatoni-gehaktballetjes

... plakjes 1 stengel bleekselderij, fijngehakt 1 wortel, fijngehakt 1 klein takje verse rozemarijn, fijngehakt 400 ml passata 350 g rigatoni 25 g Parmezaanse kaas, geraspt Bereiden Meng het gehakt in een kom met de peterselie en knoflook en voeg dan het ei met zout en peper naar smaak toe. Maak er kleine balletjes van, bestuif ze met bloem en houd ze apart.Verhit de olie in een pan, voeg de ui, selderij, wortel en rozemarijn toe en bak ze 5 minuten op laag vuur; roer af en toe.Doe er dan de gehaktballetjes bij en zet het vuur wat hoger. Bak de balletjes rondom lichtbruin en doe er ...

Rigatoni met borlottibonen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/meer-pasta/rigatoni-borlottibonen

... ok, gekneusd 100 g spek (pancetta), in blokjes 1½ kg ontvelde tomaten, fijngeprakt paar blaadjes basilicum, fijngesneden 500 g rigatoni Bereiden Verwarm de borlottibonen samen met het laurierblaadje in een beetje water.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gekneusde teentje knoflook en de in blokjes gesneden pancetta. Haal de knoflook na een paar minuten uit de pan en voeg dan de fijngeprakte tomaten en de fijngesneden basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout en laat de saus ongeveer 10 minu ...

Rigatoni met gehakt en tomaten-gorgonzolasaus

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/10/rigatoni-met-gehakt-en-tomaten.html

... rigatoni met gehakt en tomaten-gorgonzolasaus Ingrediënten:- 400 g rigatoni- 2 el olijfolie- 1 ui, gesnipperd- 2 tenen knoflook, fijngehakt- 300 g rundergehakt- 1 blikje tomatenpuree (70 g)- 2 blikken gepelde tomaten ( a 400 g)- 150 g gorgonzola dolce of picante- 2 el ...

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... t. Haal het vlees van de beenderen en voeg het toe aan de saus. Kruid de saus met peper van de molen en zout. Kook ondertussen de rigatoni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en meng met de warme saus. serveren: Schik de rigatoni op een warm pastabord. Verdeel er de warme rolletjes aubergine over. Schaaf er aan tafel de kaas over. Ingrediënten voor 4 personen 2 aubergines 6 clolijfolie 2 uien 1/2 wortel 1 teentje look 1 tak selder 1 dlrode wijn 500 mlpassata 250 glamsragout met been 1 takje oregano 500 grigatoni 200 gParmezaanse kaas versgemalen zwarte peper - zout ...

Videorecept voor Rigatoni met verse geitenkaas en aubergine | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/rigatoni-met-verse-geitenkaas-en-aubergine/

... Toevoegen 6 soeplepels Solo Vloeibaar Toevoegen 3 teentjes look Toevoegen 1 tuiltje munt Toevoegen 450 g rigatoni (of andere buisjespasta) Toevoegen 600 g verse geitenkaas Toevoegen versgemalen peper Toevoegen zout Toevoegen Bereidingswijze Was de aubergines en snij ze in heel kleine blokjes. Neem een tamelijk grote bakpan waarin je later de deegwaren kunt doen. Fruit de aubergines in die ...

Recept voor rigatoni met aubergine en worst | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-aubergine-en-worst

... maak de rigatoni: Bak de aubergineblokjes met de ui aan in olijfolie. Voeg de kerstomaatjes toe en kruid met peper en zeezout. Roer de worst erdoor en bestrooi met basilicum. Laat de saus afgedekt op een zacht vuur pruttelen tot de aubergine zacht is. Kook de rigatoni ...

PASTA MET EEN ROMIGE KERSTOMATEN-BASILICUM SAUS - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/pasta-met-een-romige-kerstomaten-basilicum-saus/

... PASTA MET EEN ROMIGE KERSTOMATEN-BASILICUM SAUS Ingrediënten: (voor 2-3personen)– 250g rigatoni pasta– 250g kerstomaatjes– 1/2 pot miracoli tomatensaus met basilicum of een blik tomaten– 100g mascarpone– 1 ui– 2 lookteentjes– 2 handjes basilicumblaadjes– ...

Jeroen Meus - Rigatoni met wintergroenten en boschampignons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rigatoni-met-wintergroenten-en-boschampignons

... rigatoni met wintergroenten en boschampignons - Een vegetarische, gezonde pasta met veel wintergroenten is het ideale gerecht op een koude winteravond. - 0. Breng water met een snuif zout aan de kook voor de pasta. 1. Maak de boschampignons schoon. Schil de aardperen en ...