Resultaten voor reerug braden

Koude reerug met peren-gemberroom - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/koude-reerug-peren-gemberroom

... Koude reerug met peren-gemberroom 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 30 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen VoorgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 300 g reerug, zonder vel en zenen 150 g eendenvet 50 g gember, fijngeraspt 4 rijpe peren, in ...

Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/reerug-met-carpaccio-van-bloemkool-en-ontkiemde-boontjes

... elwormen mengen met de ras-el-hanout. Zo krijgen die toch wat meer smaak. En je camoufleert ze een beetje. Vervolgens braad je de reerug in boter, gekruid met peper en zout. Als de filet mooi saignant is, dat wil zeggen nog bloederig van binnen, haal je hem uit de pan. Je laat nog een klontje boter smelten in diezelfde pan en voegt daar de sjalotten aan toe. Die deglaceer je met de sojasaus en je houdt de pan warm. Deglaceren is het losmaken van braadresten in de pan. Het doel is simpel: die lekkere, smaakvolle aanbaksels meene ...

Reerug in rode wijnsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/reerug-in-rode-wijnsaus

... glijden. Werk de saus op met 100 gr boter. Zeef de saus Snij de reefilets in mooie stukken en overgiet met de saus. Ingrediënten reerug met been echte boter peper zout ½ teentje look 1 sjalot 2 el kristalsuiker laurier tijm 1½ dl rode wijn 1 el PH Wildbouillon 3 el balsamico 1½ dl water 2 el Grappa of kersenlikeur 100 gr echte boter (om de saus af te werken) ...

Reerug met aardappelkrokantjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/200/reerug-met-aardappelkrokantjes

... reerug met aardappelkrokantjes - Geniet van een heerlijk mals stukje wild - Schil de aardappelen. Rasp ze heel grof. Pers 2 van de teentjes knoflook. Snipper het andere teentje fijn. Verwarm de oven voor tot 180°C. Schil de peertjes, maar laat de steeltjes en ...

Luchtige chocoladetaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/luchtige-chocoladetaart

... Luchtige chocoladetaart - Klop de eiwitten stijf en meng de eigelen met de suiker. Voeg eerst de Alpro Bakken en braden toe aan het mengsel, dan pas het cacaopoeder en de bloem. Voeg de Alpro Drink Choco, het bakpoeder en het stijfgeklopte eiwit toe. Vet een bakvorm ...

Gevulde sint-jacobsschelp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-sint-jacobsschelp

... Gevulde sint-jacobsschelp - Maak een bechamel met de Belolive Bakken en Braden, de bloem, de melk en de visbouillon. Voeg er 4 eetlepels gemalen kaas aan toe en het sap van een halve citroen. Was en snij de champignons en bak ze bruin in Belolive Bakken en Braden. Voeg ...

Recept voor Pannenkoeken met appel en karamel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoeken-met-appel-en-karamel/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g maïzena Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 4 dl melk Toevoegen 2 eetlepels rum Toevoegen ...

Recept voor lekker lichte pannenkoeken met opgeklopte room en verse aardbeien | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lekker-lichte-pannenkoeken-met-opgeklopte-room-en-verse-aardbeien

... bereiden: Klop de eitjes los en giet de Alpro drink ongezoet erbij. Meng de bloem en de suiker eronder en klop tot een vloeibaar beslag. Schraap het merg uit het vanillestokje, meng onder het deeg en klop goed los. Voeg de Alpro light Bakken en braden toe en laat het ...

Vol-au-vent | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Snijd de kipfilet in stukjes en laat een 5-tal minuten garen in de groentebouillon. Schep ze eruit en laat uitlekken. Meng het gehakt samen met de eieren, peper en zout en paneermeel en rol er balletjes van. Rol de balletjes in wat bloem en kook ze in gezouten ...

Huisgemaakte lasagne | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisgemaakte-lasagne

... Huisgemaakte lasagne - Voor de tomatensaus: smelt de Alpro Bakken en braden in een steelpannetje en stoof de fijngehakte ui en geperste look. Voeg de Alpro Fijngehakt en de champignonschijfjes toe en bak ze mee in de pan. Voeg de tomatensaus toe en kruid af met fijngehakte ...