Resultaten voor reefilet klaarmaken

Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet

... j en laat nog even opkoken. Serveer de ree met de champignons en de saus. Ingrediënten wildbouillon ½ kg bospaddenstoelen 600 g reefilet 2 dl porto 2 dl water boter 2 tenen knoflook 2 sjalotten 2 dl room 100 g spekblokje ...

Ree met aardpeer in de wok | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-aardpeer-in-de-wok

... eelepel groentenbouillon. Voeg er wat vanille bij en wanneer alles gaar is ook de room. Mix alles tot een schuimige massa. Bak de reefilet rosé. Serveer de ree met het schuimige aardpeerschuim en aardpeerwok. Serveer eventueel met een schijfje ganzenlever en versier ...

Ree met kweepeer en bloedworst | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-kweepeer-en-bloedworst

... r in brunoise en stoof ze aan . Bevochtig met water en grenadine. Laat rustig stoven onder deksel tot de kweepeer gaar is. Bak de reefilet mooi rosé. Serveer de ree met de kweepeer met daarop een schijfje bloedworst. Overstrooi met wat broodkruim. Oversaus met de jus ...

Recept Kookeiland - ree met vijgenpuree, amandel en peperkoek - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Kookeiland/Ree-met-vijgenpuree-amandel-en-peperkoek/2736

... el frambozenkonfituur • 2 el amandelschilfers2 el amandelschilfers • 2 schijfjes peperkoek2 schijfjes peperkoek • 400 gram reefilet400 gram reefilet • 2 dl water2 dl water • 1 el runderbouillon1 el runderbouillon • 2 dl rode wijn2 dl rode wijn • kervel ...

Ree met uienconfituur en engelenhaar van aardappelen | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-uienconfituur-en-engelenhaar-van-aardappelen

... nconfituur op het bord en daarop de ree, daarop de gebakken spekreepjes. Werk af met het engelenhaar. Ingrediënten 3 uien 600 gr reefilet 3 el frambozenazijn 2 el suiker 4 el grenadine frituurolie spek engelenhaar (heel fijn gesneden aardappelreepjes ...

Ree met ganzenlever gnocchi | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-ganzenlever-gnocchi

... olie. Serveer de ree met de saus en de gnocchi. Versier met wat verse kervel. Ingrediënten 2 schijfjes ganzenleverterrine 600 gr reefilet 250 gr aardappelpuree 80 gr bloem 1 el truffelpuree 1 dl porto 1 dl water 2 dl (light) room rundsbouillon verse kervel notenoli ...

Ree met aardpeer en foie gras | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-aardpeer

... - Snijd de aardperen en aardappelen in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes langzaam aan in boter met een beetje rozemarijn. Bak elke reefilet mooi bruin aan beide kanten gedurende ongeveer 3 minuten. Haal ze vervolgens uit de pan. Doe de suiker in de pan en laat hem kara ...

Receptjes.be - Recepten - Cocktails en Dranken - Hoelahoep

http://www.receptjes.be/recept_hoelahoep.html

... Hoelahoep Veel volk over de vloer? Deze pittige cocktail kunt u gemakkelijk op voorhand klaarmaken. Handig en lekker. Ingredienten - 1/2 dl Malibu coconut rum - 0,2 dl tequilla - 0,3 dl Ambassadeur - 1 dl sinaasappelsapBereidingswijze Giet alle ingredienten i ...

Dipsaus met rode biet en feta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dipsaus-met-rode-biet-en-feta

... Dipsaus met rode biet en feta - Op zoek naar een lekker hapje? Een dipsaus is altijd een goed idee. Snel, eenvoudig en je hebt helemaal niet veel nodig. Bovendien kan je de meeste dipsauzen op voorhand klaarmaken. Kortom, perfect met Kerstmis of Eindejaar. Doe alles i ...

Dipsaus met curry en yoghurt | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/dipsaus-met-curry-en-yoghurt

... Dipsaus met curry en yoghurt - Op zoek naar een lekker hapje? Een dipsaus is altijd een goed idee. Snel, eenvoudig en je hebt helemaal niet veel nodig. Bovendien kan je de meeste dipsauzen op voorhand klaarmaken. Kortom, perfect met Kerstmis of Eindejaar. Mix alles on ...