Resultaten voor recepten voor varkenshaasjes

Recept voor Varkenshaasje met zongedroogde tomaten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/varkenshaasje-met-zongedroogde-tomaten/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen tagliatelle Toevoegen zout Toevoegen 1 dl Solo Delifine Toevoegen 2 eetlepels Solo Vloeibaar ...

Recept voor varkenshaasje met saus van paddenstoelen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/varkenshaasje-met-saus-van-paddenstoelen

... Bereiden: Wrijf de varkenshaasjes in met mosterd. Snijd de paddenstoelen in kleine stukjes. Verhit de helft van de boter en fruit hierin de rode ui. Voeg de paddenstoelen en knoflook toe en bak ca. 3 minuten mee. Roer de bloem erdoor en bak het geheel nog een minuut. ...

Toast met varkenshaasje, paprika en dragon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/toast-met-varkenshaasje-paprika-en-dragon

... Toast met varkenshaasje, paprika en dragon - Ontkorst het brood en snij in dikke boterhammen van ongeveer 5 cm. Leg de boterham op je snijplank en geef een kadervormige inkeping, op ongeveer ½ tot 1 cm van de rand, in de boterham  Toast deze canapés in de oven. Laat ...

Varkenshaas met wasabi en knapperige groenten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkenshaas/varkenshaas-wasabi-knapperige-groenten

... n knapperige groenten' is afkomstig uit het kookboek... Een snuifje kruidenBenjamin CollombatMet kruiden en specerijen geeft u uw recepten een aparte finishing touch. In dit smaakvolle boek deelt Benjamin Collombat, gedreven en enthousiaste chef van... lees verder© Terra Lannoo. ...

Hobbykok Pluis: Varkenshaas met cranberry's

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/varkenshaas-met-cranberrys.html

... Varkenshaas met cranberry's Ingrediënten: 1 zak cranberry's (ca. 450 g) 100 g suiker of 4 eetl. honing scheutje port, bessenjenever of water 3 grote varkenshaasjes (ca. 1 kg) zout versgemalen peper 200 g (kruiden)roomkaas 12 plakken parmaham 100 g boter of vloeibaar ...

Uit de keuken van Levine: Varkenshaas met roomsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/12/varkenshaas-met-roomsaus.html

... Varkenshaas met roomsaus Gisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof. Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik het toen gemaakt want er staat een krulletje (= lekker) bij. Door de varkenshaas lang te ...

Recept voor Varkenshaasje en bladspinazie met room | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/varkenshaasje-en-bladspinazie-met-gorgonzola/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 50 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 100 g Solo Toevoegen 10 g gehakte peterselie Toevoegen zout Toevoegen 1 bakje waterkers Toevoegen ...

Gesmoorde varkenshaas met appel uit de slow cooker - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkenshaas/gesmoorde-varkenshaas-appel-slow-cooker

... Gesmoorde varkenshaas met appel uit de slow cooker 6 personen 0 min voorbereiden 2:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 varkenshaasjes, in grote stukken gesneden 80 g boter 2 eetlepels rietsuiker 200 ml ...

Cambridge recepten: Varkenshaasje met romige kerriesaus...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/04/varkenshaasje-met-romige-kerriesaus.html

... Varkenshaasje met romige kerriesaus... 4 personen 265 kcal en 4 koolhydraten per persoon 400-500 gram varkenshaas peper, zout 1 eetl kerriepoeder 30 gram boter 1 perssinasappel, uitgeperst 1-2 theel bouillonpoeder 1 1/2 dl creme fraiche 1 eetl fijngeknipt bieslook coc ...

Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7522/gelakte-varkensmedaillons-met-port-saliesaus

... Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus - - - 1 sjalotje, 0.5 teentje knoflook, 1 eetlepel honing, 1 pot vleesfond, 5 eetlepels boter of margarine, 1 ml rode port, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 varkenshaasjes, 0 zout, 0 peper, 4 salieblaadjes ...