Resultaten voor recept vandaag van jeroen meus aarschots gebak

Jeroen Meus - Aarschots gebak - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aarschots-gebak

... aarschots gebak - Sinds 2018 wordt het aarschots gebak van patisserie Deleu erkend als streekproduct. De basis van deze verfijnde taart is een frangipanebeslag met daarbovenop een rijkelijke laag appelcompote, afgewerkt met amandelschilfers en kokos. jeroen haalt een ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met de ...

Ai, vandaag geen wijn! | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/ai-vandaag-geen-wijn/

... Ai, vandaag geen wijn! Even heeft hier een stukje gestaan over de Masi Modello Rosso del Veneto, van Gall. Die zou ook in het Volkskrant Magazine hebben geprijkt, ware het niet dat we op een laat moment hoorden dat de Wonenspecial uit de klauw liep en de kookboek- ...

Uit de keuken van Levine: Dit eten wij vandaag

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/09/dit-eten-wij-vandaag.html

... ee, werkelijk alles kan ik daar krijgen, of ik nou Nederlands, Chinees, Indisch, Frans, Italiaans of .......? wil koken.De in het recept met een * gemarkeerde producten zijn verkrijgbaar bij de Jumbo of bij de toko.Mie van het huis (2 - 3 personen)200 gram dikke mie (Tai Ming)oosterse roerbakolie200 gram kipfilet, in reepjespak verse oosterse roerbakgroenten2 theelepels Vijfkruidenpoeder *3 eetlepels Hoisinsaus *paar druppels sesamolie *75 gram ongezouten cashewnoten Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en uit laten lekken.De cashewnoten in een droge koekenpan even roosteren.Wok goed heet laten worden en olie toevoegen. De in reepjes gesned ...

Vandaag op het menu

http://mam-qwats.blogspot.com/2013/11/vandaag-op-het-menu.html

... vandaag op het menu Vanmiddag ben ik samen met een andere moeder en de kinderen druk bezig met de voorbereiding van een traktatie voor morgen. Morgen vieren ze de afsluiting van het leesproject de Rode Draad. Dat betekent voor vanavond een lekker makkelijk en snel e ...

gebak | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/gebak-2/

... Het probleem van zo’n heerlijke, nog beetje warme en o zo verse zelfgebakken kruidcake is dat het te lekker is en dat ik ervan blijf eten. Daarom bak ik zo’n cake met vulling van (in dit geval) gedroogde pruimen en abrikozen. Dan lust ik het namelijk niet meer en ...

Gebak | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/category/gebak/

... Ik ben niet zo goed met appelflappen. Dat gepiel om zo’n driehoek dicht te vouwen en te plakken is niks voor mij. Ik wil er ook altijd meer appel in dan er in kan en dan gaat er van alles niet goed in de oven want dan wil die appel er voortijdig uit. Appeldingen maken ...

Jeroen Meus - Kersttulband met gekonfijt fruit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kersttulband-met-gekonfijt-fruit

... en een vleugje rum.In Engeland wordt deze cake weken van tevoren gemaakt en regelmatig besprenkeld met rum of whisky. Dit is een recept voor de snelle versie die je meteen kan serveren. - 0. Doe de rozijnen, veenbessen en gekonfijte fruitmengeling in een kom en giet er een flinke scheut rum over. Laat een nacht weken. 1. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 2. Roer de boter los met de suiker en de vanillesuike ...

Jeroen Meus - Rolcake met aardbeienconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rolcake-met-aardbeienconfituur

... Rolcake met aardbeienconfituur - jeroen sluit de retroweek af met een heerlijke opgerolde cake met slagroom, aardbeienconfituur en geroosterde amandelschilfers. Zo’n rolcake is een klassieker die tot op de dag van vandaag nog veel zoetebekken kan bekoren. - 0. ...

Jeroen Meus - Pistachecake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pistachecake

... Pistachecake - Deze pistachecake is een stevig en karaktervol gebak. Onder het beslag mengt jeroen een zoete zelfgemaakte pasta van pistachenoten.Eenvoudig om te maken en lekker bij de koffie of als dessert in het gezelschap van een bol pistache-ijs - 0. 1. 2. 3. Laat ...