Resultaten voor recept lasagne bolognaise lagen

Lasagne met pesto & kerstomaatjes » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pesto-kerstomaatjes/

... an ingrediënten tot “klaar-voor-de-oven” in tien minuten, je hoeft je handen er niet aan vuil te maken. Uiteraard kan je dit recept uitbreiden zoveel je maar wil! Ik zit met Mr. Kokerellen als vegetariër, dus vlees bakken heeft niet veel zin, maar een lekkere ...

Lasagne met spinazie en ham | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lasagne-met-spinazie-en-ham

... lasagne met spinazie en ham - Bak 1 teentje look samen met de ui in de vetstof. Doe er het gehakt bij (maak een bolognaise) en plet goed fijn zodat er geen brokken meer inzitten. Bak goed aan en doe er de tomaten en de tomatenpuree bij. Zorg ervoor dat de tomaten in ...

Recept voor lasagne bolognaise | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lasagne-bolognaise

... bereiden: Doe de ui, wortel, paprika en selder in de keukenmachine en maal fijn. Voeg de verse kruiden toe en maal tot deze ook fijn zijn. Bak het gehakt en de worstjes goudbruin en verwijder het vet dat vrijkomt uit de pan. Voeg de fijngemalen groenten toe en bak 3 ...

Lasagne bolognaise | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lasagne

... lasagne bolognaise - Maak eerst de bolognaisesaus. Schil de wortelen en snij in stukjes. Spel de selder en snij in stukjes. Pel en snij de ajuin fijn. Stoof de ajuin, de wortel en de selder aan in een klontje boter.  Voeg het gehakt toe. Roer alles goed onder elkaar. ...

Vegetarische lasagne | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/vegetarische-lasagne

... Vegetarische lasagne - Snijd de groenten in brunoise ( kleine blokjes). Verwijder de steeltjes van de champignons en snijd ze dan fijn. Doe een beetje Fama in een pan, stoof hierin alle groenten kort aan en kruid af met peper en zout. Voeg de tomatensaus, de suiker en ...

Zalmlasagne

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zalmlasagne

... Zalmlasagne Dit is echt eerlijk waar een héérlijk gerecht. Misschien wel één van onze lekkerste pasta of visgerechten. Met wat garnaaltjes erop kan deze zalmlasagne zo mee op de feesttafel.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze lasagne wordt opgebouwd uit 400 ml kaassaus. ...

Lasagne met pompoen en ricotta » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagne-met-pompoen-en-ricotta/

... deze lasagne met ricotta en pompoen geboren. De pompoen is terug! Hoera! En voor alle pompoen-lovers, dit zal heus niet het enige receptje zijn van dit najaar met deze zalige groente. Zijn jullie er ook zo dol op als ik? Oprecht maakt dit de herfst voor mij al heel wat minder druilerig. Maar goed, terug naar de lasagne. Deze lasagne is echt een stuk gemakkelijker en veel minder tijdrovend dan een klassieke versie. We doen niet mee aan het maken van de bechamelsaus en ook de laagjes zijn vrij simpel en gemakkelijk op te bouwen. De ricotta vervangt onze kaassaus, maar zorgt toch voor een heerlijke smaak maar is wel een heel stu ...

Lasagne met courgette, eieren en mozzarella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/lasagne-courgette-eieren-mozzarella

... n in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar. Neem de schaal uit de oven en laat hem 10 minuten staan, alvorens hem aan te snijden. Het recept 'Lasagne met courgette, eieren en mozzarella' wordt je aangeboden door Honig. ...

Spaghetti Bolognaise | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spaghetti-bolognaise

... Spaghetti bolognaise - Spaghetti bolognaise, het is een klassieker onder de pasta's. Elk Belg heeft wel zijn eigen recept. Sofie geeft je het hare.  Kleur het gehakt aan in olijfolie. Snij de ui en voeg bij het gehakt. Hak de wortelen, selder, paprika, venkel en look ...

Rolletjes van Lasagne met zalm & ricotta » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/lasagnerolletjes-met-zalm-ricotta/

... Pasta staat bij mij altijd met stip op nummer één als het om comfort food gaat. Maar soms wil je gewoon eens iets anders dan die klassieke bolognaise. Deze lasagne rolletjes met zalm & ricotta zullen je zeker kunnen bekoren! Heerlijk & gemakkelijk om te maken! ...