Resultaten voor ravioli met piet

Ravioli in en saliebotersausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-in-en-saliebotersausje

... rijkt. Bak ze aan één kant op een zacht vuurtje. Neem de pan van het vuur en neem de koekjes met een spatel uit de pan. Kook de ravioli af. (Kooktijd: zie verpakking) Snijd de salieblaadjes in fijne reepjes. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg er de fijngesneden salieblaadjes aan toe. Giet de ravioli af, verdeel ze over diepe broden en lepel de saliebotersaus over de ravioli heen. Werk af met Parmezaanse koekjes en wat gemalen parmeza ...

Ravioli met zelfgemaakte pasta

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/141/ravioli-met-zelfgemaakte-pasta-1

... ravioli ...

Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-sint-jakobsvrucht-met-truffelrisotto

... ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto - Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje op, kleef dicht met eigeel en druk de lucht eruit. Kook de rijst in de bouillon, façon risotto (beetje ...

Ravioli van rivierkreeftjesvulling | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ravioli-van-rivierkreeftjesvulling

... ng op regelmatige afstand op één helft van het deeg. Meng het eigeel met een beetje water en smeer dit rond de vulling. Vouw de ravioli dicht en snij er ronde vormen uit, rond de vulling. Duw met je handpalmen de lucht uit de ravioli. Laat gezouten water zachtjes koken in een kookpot. Leg de ravioli’s 2 à 3 min in het kokend water. Warm voor de saus de room op in een pannetje, en voeg al roerend de mascarpone toe. Doe er een kleine lepel kreeftenbouillon bij, en kruid af met Italiaanse kruiden. Roer goed door. Giet de saus over de ravioli op een bord en werk af met parmezaan en platte peterselie. Tip: Om de ravioli goed te bewaren, bestrooi je een bord met maïszetmeel en leg je de rav ...

Ravioli met spinazie, tomaat en mozzarella | Snel klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ravioli-met-spinazie/

... ravioli met spinazie en tomaat Een lekker gerecht met ravioli, spinazie, tomaat en mozzarella. Binnen een half uur op tafel! Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een scheutje ...

Chocoladeravioli - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/chocoladeravioli

... Chocoladeravioli By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ei : 1 ongezouten roomkaas : 350 gr eieren : 2 witte chocolade, gesmolten : 175 gr eigeel, losgeklopt met water melk olijfolie : 1 el cacaopoeder ...

Ravioli met champignonsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus

... ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto kruiden ...

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... Fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...

Ravioli van kip met groentensushi en kruidenolie | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/ravioli-van-kip-met-groentensushi-en-kruidenolie

... Snij een stukje kippenwit in kleine blokjes en marineer in een beetje oestersaus en bieslook. Vul een wontonvel op tot een halve ravioli, pocheer de ravioli en serveer dit hapje met de groentensushi en groene kruidenolie. Ingrediënten ¼ wortel ¼ venkel 1 selderstengel ½ ajuin 1 slablad koriander peterselie druivenpitolie stukje kippenwit oestersaus bieslook wontonvel ...

Ravioli van krab en oester met salieboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/ravioli-van-krab-en-oester-met-salieboter

... n ander pastavelletje erop en sluit. Zorg dat er geen luchtbellen inzitten. Snijd indien nodig nog overtollige pasta weg. Kook de ravioli in gezouten water. Laat de boter smelten en voeg de fijngesneden salie toe. Serveer de ravioli met de salieboter, en werk af met een beetje fijngesneden bieslook. Ingrediënten 1 bol vers pastadeeg 5 verse oesters 5 el krabvlees 1 sjalotje 1 ei 300 gr boter 2 el verse salie bieslook ...