Resultaten voor rauw kantje in flantaart hoe vermijden

Flantaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/flantaart

... flantaart - Beleg de taartvorm met het deeg. Klop de eigelen met 70 gr suiker (witschuimig). Klop de eiwitten met 30 gr suiker tot ze keihard zijn. Meng de crème patissière met de eigelen. Voeg er de bloem en de eiwitten bij en daarna de melk. Giet dit mengsel in ...

Jeroen Meus - Flantaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flantaart

... flantaart - De flantaart is een vertrouwd gezicht in het uitstalraam van quasi elke bakker. Het is een klassiek stuk gebak zonder pretentie. Vooral de afdruk van het taartrooster is herkenbaar, want zo’n flantaart laat je nu eenmaal ondersteboven afkoelen. Voor ...

Cycles Gladiator – Californisch rood met een fris kantje | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/cycles-gladiator-californisch-rood-met-een-fris-kantje/

... Cycles Gladiator РCalifornisch rood met een fris kantje Nieuwe tijden, nieuwe inzichten. Lang werd gedacht dat de tannine in rode wijn, het bittere looizuur dat de drank zijn stevigheid geeft en hem doet verschillen van witte wijn en ros̩, de schuldige was ...

Jeroen Meus - Dahl met zoete aardappel, rode linzen en Berloumi - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dahl-met-zoete-aardappel-rode-linzen-en-berloumi

... en pannetje met wat olie heet worden, ga met een mes door de cashewnoten en kleur ze.Voeg de spinazie toe aan de dahl. Die mag er rauw bij, van zodra die onder de warme curry gemengd is zal die garen.Snijd de Berloumi in blokjes. Laat wat olie heet worden in een pan en bak de blokjes Berloumi goudbruin.Werk de dahl af met wat sap van een citroen, wat cashewnoten, wat pluksels koriander en de gebakken Berloumi. Serveer met wat naan. ...

Crème au beurre | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/creme-au-beurre

... Crème au beurre - Maak een suikersiroop met het water en de witte suiker. Zet op een laag vuur. Niet roeren om onzuiverheden te vermijden. De suikersiroop moet op 120 graden komen. Dat kunnen we zien op de volgende manier: we nemen een lepel suikerwater en dompelen ...

Recept voor zombie | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zombie

... Bereiden: Neem het mixglas en vul die met de golden rum, de dark rum, de overproof rum, het limoensap, het citroensap, het ananassap, de Angostura bitters, het suikerwater en de passievruchtensiroop. Vul de shaker met ijs, giet de inhoud van het mixglas erbij en schud ...

Fruittaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruittaart

... Fruittaart - Bak het bladerdeeg voor in een bakvorm in een oven van 180 graden gedurende 20 minuten. Leg bovenop het deeg een boterpapier en daarop een gewicht, bijvoorbeeld gedroogde bonen, grot zout, erwten. Zo gaat het niet rijzen. Maak banketbakkersroom: Kook de ...

Nat pekelen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/nat-pekelen

... Nat pekelen - Neem een groot stuk rauw spek van ongeveer 2,5 kg. Overgiet met 2 liter water zodat het vlees onderstaat. Doe er per liter 250 g nitrietzout bij, dus in dit geval 500 g. Het nitrietzout zorgt ervoor dat de kleur van het vlees bewaard blijft. Voeg kruiden ...

Trivento Mixtus Shiraz Malbec 2009 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/trivento-mixtus-shiraz-malbec-2009/

... Trivento Mixtus Shiraz Malbec 2009 Vandaag een behaaglijke Argentijnse wijn voor weinig centjes. Ik raad hem aan bij mijn hoofdgerecht uit het Volkskrant Weekendmenu, kip met portsaus en notenkruim. Waarom Omdat we iets rond nodig hebben, iets behaaglijks, zonder ...

Gayda Grenache 2008, Vin de Pays d’Oc | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/gayda-grenache-2008-vin-de-pays-doc/

... Gayda Grenache 2008, Vin de Pays d’Oc Grenache (in Spanje garnacha, op Sardinië canonnau) is een fantastische druif, barstensvol kleur, geur, smaak en niet te vergeten alcohol; hij was het geheim van de koppige Châteauneuf-du-Pape van weleer. Die is trouwens ...