Resultaten voor quiche met witlof en brie

Witlofschotel met Brie en Spek recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/witlofschotel-met-brie-en-spek/

... enieten van deze heerlijke ovenschotel. Eet smakelijk! Gek op witlof? Maak dan ook eens deze heerlijke witlofgratin of onze witlofquiche met hamreepjes. ...

Witlof Quiche met Ham en Kaas recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/witlof-quiche-met-ham-en-kaas/

... n voor 2 porties. witlof met ham en kaas is een gouden combinatie. Deze keer maakten wij van deze heerlijke combi een smaakvolle quiche. Heel simpel, snel gemaakt en heerlijk om jouw witlof eens op een andere manier te eten. Daarnaast ziet het er ook nog eens spectaculair uit. Deze witlof quiche met ham en kaas wíl je gewoon maken. Of nog beter gezegd, deze wil je gewoon eten. Bereiding van de witlof quiche met Ham Haal de plakjes hartige deeg uit de vriezer of maak zelf het deeg volgens onze handleiding. Verwarm de oven alvast voor op 200 graden. ...

Quiche met chipolata, brie en cantharellen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-chipolata-brie-en-cantharellen

... linzen of bonen op. Bak zo blind 20 minuten op 180 graden Celsius in een voorverwarmde oven. Maak ondertussen de vulling voor de quiche. Doe twee eetlepels olijfolie in een pan. Bak de chipolataworsten in de pan. Draai ze om na een paar minuten en bak verder. Snij de worstjes in hapklare stukken. Borstel de hanenkammen of girollen (= cantharellen) proper. Snij ze grof. Pel een teentje look. Smelt een klontje plantaardige boter in een pan. Pers het teentje look in de pan en bak de paddenstoelen aan.  Meng de room met de eitjes. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Haal de bakvorm uit de oven. Verwijder het bakpapier. Vul op met paddenstoelen, chipolata, stukjes Brie. Plaats de vorm in de oven. Vul op met de room in de oven. Zo mors je niet onderweg. Stop 35 tot 45 minuten op 190 graden Celsius in de voorverwarmde oven tot de ...

Hobbykok Pluis: Witloftaart met rode ui en brie

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/02/witloftaart-met-rode-ui-en-brie.html

... Witloftaart met rode ui en brie Ingrediënten: 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 450 g, diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 4 rode uien, in halve ringen 500 g witlof 2 x 150 g roombrie, in stukjes 3 tl oregano Materialen: bakpapier Bereiden: 1. Verwarm de oven voor ...

Roergebakken witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7496/roergebakken-witlof

... Roergebakken witlof - Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak. - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes. Verhit in ...

Tosti met brie, appel en bacon | lunch - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tosti-met-brie-appel-en-bacon/

... Tosti met brie, appel en bacon Een lekkere tosti met brie, appel en bacon. Bak de plakjes bacon, in een koekenpan zonder olie, krokant. Schil de appel en snijd daarna in dunne plakjes. Snijd vier plakjes brie af. Leg op twee boterhammen de plakjes brie. Leg daarop de ...

Bladerdeegpizza met geroosterde tomaat en brie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bladerdeegpizza-met-geroosterde-tomaat-en-brie

... Bladerdeegpizza met geroosterde tomaat en brie - Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in plakken en leg ze op een bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over. Zet 10 minuten in de oven. Laat afkoelen. Snijd de brie in plakjes. Pel de knoflook en snijd hem in ...

Spinaziesalade met brie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/spinaziesalade/spinaziesalade-brie

... Spinaziesalade met brie 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 100 g brie, in stukken of plakjes 200 g bladspinazie 1 knolselderij, in lange, dunne repen 50 g pompoenpitten, ...

Romige witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7494/romige-witlof

... Romige witlof - Het geheim van dit Hollandse gerecht? Boter, witte wijn en slagroom! - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Verhit de boter in de pan. Smoor de witlof ca. 10 min. ...

Briochespiesjes met brie en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/hapjes/briochespiesjes-brie-druiven

... Briochespiesjes met brie en druiven 24 stuks 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HapjeVegetarischHollands Ingrediënten 4 dikke sneetje briochebrood (of maïsbrood) 50 g zachte boter 1 eetlepel geraspte citroenschil citroensap ...