Resultaten voor putanesca callelone jeroen meeus

Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/pasta-putanesca-met-victoriabaars-garnalen-en-mosselen

... Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen - Stoof de uien en look aan. Voeg hierbij de mosselen en laat ze even meestoven tot ze een beetje opengaan. Voeg ansjovis, olijven en tomaat toe. Voeg tagliatelle toe en laat alles op een zacht vuurtje stoven. Bak ...

Pasta putanesca zonder pasta - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pasta-putanesca-zonder-pasta/

... Pasta putanesca zonder pasta Ik hoor je denken: "huh? Hoe dan?" Nou, als je snel kijkt lijkt het net pasta, maar in werkelijkheid zijn het linten van zoete aardappel en dat is fijn. Dat betekent namelijk niet alleen dat het een glutenvrij recept is, maar ook dat het een ...

Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/half-gebakken-tonijn-met-tartaar-van-tomaten-putanesca

... Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca - Kruid de tonijn flink met wat zout. Doe een beetje olijfolie in een grilpan en gril de tonijn kort aan alle kanten. De bedoeling is dat hij rondom rond gebakken is maar nog rood is binnenin. Mi-cuit dus of halfgebakken ...

Pasta Putanesca

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-putanesca

... Pasta putanesca Wij hebben van de klassieke putanesca deze versie gemaakt. Hier zijn ze niet allemaal fan van olijven, maar die tapenade is wel heel lekker. Die geeft de saus dan de extra power die hij nodig heeft. Aanradertje! Je kan een grote pan maken, en echt iedereen ...

Putanesca | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/putanesca/

... Puttana betekent hoer en derhalve is de naam van dit gerecht Hoerenpasta. Het verhaal gaat namelijk dat deze pasta in vroeger tijden geserveerd werd in bordelen om de clienten te verleiden. Mijn ervaring is dat je van deze lekkere pastaschotel meer eet dan goed voor je ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

3 x pompoenballetjes

http://tallore.blogspot.be/2015/03/3-x-pompoenballetjes.html

... :Pasta naar keuze Tomatensaus naar keuze, bijvoorbeeld1 kleine ui, fijngehakt1 klein teentje look Olijfolie1 blik tomatenstukjes "putanesca" van Elvea Peper & zout Oregano Zo maak je het:Stoof de fijngehakte ui samen met de look aan in olijfolie. Zet het vuur wat lager en doe de tomatenstukjes erbij. Kruid met peper, zout en oregano en laat toch minstens 15 minuutjes pruttelen. Doe er daarna de balletjes in en laat ze in de saus opwarmen, voorzicht roeren wel!Kook ondertussen ook de pasta gaar volgens de aanwijzigen op de verpakking en meng deze onder de tomatensaus met balletjes. Smakelijk!Klassiek met boontjes, gebakken patatjes en veenbessencompote Dit heb je nodig:Gekookte of gestoomde aardappelen Boontjes (verse in seizoen of diepvries)1 uitje(Soja-)boter Vers gemalen zeezout, peper & nootmuskaat Veenbessencompote Zo maak je het:Kook de boontjes gaar in gezouten water en laat ze schikken onder koud water. Stoof de fijngehakte ui in de sojaboter. Voeg er de boontjes en aardappelen toe en laat mooi meebakken. Serveer met de balletjes en veenbessencompote. ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/01/oudejaarsavondmenu-voor-2.html

... We sloten 2019 gezellig met z'n tweetjes af en dat was eigenlijk echt heel fijn. Ik ging lekkere hapjes halen, zette een leuk muziekje op en stak wat kaarsjes aan. Hieronder vind je wat we gegeten hebben. Het werd een feestelijk etentje zonder te veel werk.Aperitiefbiologische ...