Resultaten voor pudding met gelei en langevingers

Jeroen Meus - Bladerdeegpizza met appel, banketbakkersroom en walnotencrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/bladerdeegpizza-met-appel-banketbakkersroom-en-walnotencrumble

... rsroom en walnotencrumble - Heb je ooit al van ‘metertaart’ gehoord? Het is een taart met een bodem van bladerdeeg met daarop pudding en appels, afgewerkt met een laagje gelei. Deze pizzataart is een bijzondere versie hiervan. - De pudding Verwarm de melk op het ...

Tempura van ananas met een gelei van kiwi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tempura-van-ananas-met-een-gelei-van-kiwi

... Tempura van ananas met een gelei van kiwi - Alle ingrediënten voor het beslag ijskoud kort mengen met een vork. Ananas in blokjes snijden en in de bloem rollen. Onderdompelen in het ijskoud beslag en meteen frituren op 180° tot de blokjes goudbruin zijn. Laten uitd ...

Jeroen Meus - Fruittaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/fruittaart

... hine met de suiker. Vries de eiwitten eventueel in voor later gebruik. 8. Klop de eierdooiers met de suiker tot ruban. Doe er het puddingpoeder bij. 9. Haal de vanillepeul uit de melk. 10. Giet een beetje warme melk bij de ruban en roer los. 11. Giet de ruban bij de ...

Pudding met speculaas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas

... pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het me ...

Recept Piet Huysentruyt - vel op pudding - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/VEL-OP-PUDDING/2305

... e melk. Zet terug op het vuur en laat nog een minuutje doorkoken, terwijl u blijft roeren. Bij het kookpunt blijven roeren tot de pudding ingedikt is. Laat de pudding ongeveer 20 tot 25 minuten goed afkoelen in de pot. Zeer regelmatig roeren en dan in potjes gieten. ...

Pudding zonder velletje | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pudding-zonder-velletje

... e melk. Zet terug op het vuur en laat nog een minuutje doorkoken, terwijl u blijft roeren. Bij het kookpunt blijven roeren tot de pudding ingedikt is. Laat de pudding ongeveer 20 tot 25 minuten goed afkoelen in de pot. Zeer regelmatig roeren en dan in potjes gieten. ...

Rosé gelei met rood fruit | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rose-gelei-met-rood-fruit

... Rosé gelei met rood fruit - Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en de opengesneden vanillestok, tot hij 1/4de is ingekookt. Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur. Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeplep ...

Klassieker: Pudding met petit beurres | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/klassieker-pudding-met-petit-beurres

... iet deze bereiding op de geklopte eierdooiers. Laat nog even goed doorkoken. Schik de Petit Beurrekoekjes in potjes en giet er de pudding over. Laat afkoelen. Hak de amandelkoekjes, speculaas en petit beurre koekjes met wat bruine suiker en strooi over de pudding. In ...

Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-gelei-van-citroenmelisse-en-bladerdeegkoekje

... Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje - Week de gelatineblaadjes. Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper. Laat ongeveer 15 à 20 minuten intrekken op ee ...

Diplomat pudding | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/diplomat-pudding

... Diplomat pudding - Neem 2,5 dl melk en verwarm ze. Breng de melk op smaak met een vanillestokje. Neem 2 eidooiers en doe ze in een mengkom. Voeg er 100 gr suiker aan toe. Roer nu tot het eigeel en de suiker één worden. Giet de kokende melk op het eigeel en begin me ...