Resultaten voor pruimen rabarber confituur

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Rabarberconfituur

http://www.receptjes.be/recept_rabarberconfituur.html

... Rabarberconfituur Ingredienten - 1 Kg rabarber - 1 Kg confituursuiker - geraspte schil van 1 sinaasappel - sap van 1/2 citroenBereidingswijze Kuis de rabarber, snij hem in stukken en spoel goed af. Doe de rabarber samen met de suiker, de appelsienschil en het citroe ...

Rabarberconfituur | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/rabarberconfituur

... Rabarberconfituur - Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn en het citroensap in een wijde kookpot en meng alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook. Voeg de sinaasappelrasp toe. L ...

Rabarberconfituur | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rabarberconfituur

... Rabarberconfituur - Schil de rabarber. Snij de rabarber in fijne schijfjes. Zet een brede, hoge braadpan op een laag vuurtje en doe de rabarber en suiker erin. Laat dit koken tot de suiker karameliseert en het meeste water verdampt is. Als je geen brokken wil, stamp ...

Pruimenconfituur met gember en stevia | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pruimenconfituur-met-gember-en-stevia

... Pruimenconfituur met gember en stevia - Liever suikerarme confituur? Maak ze dan met stevia. Lekker met gember en pruimen. Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. Doe de stukjes pruim, de gemberblokjes en het sap sa ...

Tatin van rabarber | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-rabarber

... Tatin van rabarber - Schil en snijd de rabarber in dikke stukken. Smelt de boter met de suiker en laat heet worden. Doe er de rabarber op. Bedek met het bladerdeeg. Bak het geheel gedurende 35minuten op 180 graden. Serveer met een bolletje ijs. Ingrediënten 1 vel bl ...

Appel-rabarber-aardbeiconfituur

http://saskookt.blogspot.be/2015/06/appel-rabarber-aardbeiconfituur.html

... Appel-rabarber-aardbeiconfituur We hebben hier al een paar confituurreceptjes verzameld, maar deze mag ook niet ontbreken. Een variant op de aardbei-rabarberconfituur.Dit heb je nodig voor 4-5 potjes:350 g ontkroonde aardbeien350 g schoongemaakte rabarber350 g appels ...

Sas Kookt!: Aardbei-rabarberconfituur

http://saskookt.blogspot.be/2012/06/aardbei-rabarberconfituur.html

... Aardbei-rabarberconfituur 't Is de moment om deze confituur te maken, zeker als je toevallig ergens aardbeitjes in de aanbieding vindt. Heel simpel en je hebt er nog maanden geniet van (als je ze niet meteen allemaal opsmult natuurlijk...). Ik maak confituur trouwens ...

Jeroen Meus - Jeroens pruimenconfituur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/jeroens-pruimenconfituur

... Jeroens pruimenconfituur - September is pruimentijd! Omdat pruimen nu op hun zoetst en lekkerst zijn, is dit hét moment om confituur te maken. confituur is een oude manier om zo veel mogelijk fruit dat nu geoogst wordt te bewaren in de koude wintermaanden. Tradition ...

Jam van rabarber met honing- e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/jam-van-rabarber-met-honing/recept/1595

... Bereiding van jam van rabarber met honing Maak de rabarber schoon, was ze en snij ze in stukken. Doe alles in een kookpot, samen met de honing. Laat ongeveer 20 minuten pruttelen tot de rabarber goed zacht is. Giet de jam over in een kom, dek af met een vel huishoudf ...

Crumble van rabarber | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crumble-van-rabarber

... Crumble van rabarber - Meng bloem, suiker en boter samen tot een crumble. Snijd de rabarber in brunoise. Meng de fijngesneden rabarber met bruine suiker en een mespunt kaneel. Schik in een ovenvaste kommetjes en overstrooi met het crumblebeslag. Zet 15 minuten in de ...