Resultaten voor provenciale saus

Recepten-recept-Inhoud Sausen recepten saus De kook o theek recepten

http://www.kookotheek.com

...   inhoud recepten SAUSEN Archiduc saus Béarnaise saus   Carbonara saus Champignon saus 1 Champignon saus 2 Cognac roomsaus Dadelsaus Hollandaise saus Cocktail saus Jachtsaus   Jager saus met eekhoorntjes brood Kaassaus Knoflookmayonaise Knoflook olie Noten dressin ...

Hollandaise saus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hollandaise-saus

... Hollandaise saus - Neem 4 eidooiers en doe die in een kookpot. Doe er 4 el wittewijnazijn en 4 el water bij. Het water zorgt ervoor dat se saus luchtig blijft en niet te zuur wordt. Ga er met een klopper door, dit op een licht vuurtje. Als je saus begint te schuimen, ver ...

Receptjes.be - Recepten - Sauzen en Dips - Samurai Saus

http://www.receptjes.be/recept_samurai_saus.html

... Samurai saus Ingredienten Voor 2 Personen: - 3 eetlepels mayonaise - 1 theelepel sambal oelekBereidingswijze Meng de mayonaise en de sambal oelek in een kommetje goed door elkaar. Deze saus is erg lekker bij frietjes. Culinaire Informatie Sambal Oelek ...

Kop 'en tortue' - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kop-en-tortue

... Kop 'en tortue' By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: stukken kop Directions: 1. Stoof de fijngehakte look en de ui aan en voeg er het blik tomaten en een beetje tomatenpuree aan toe. Voeg vervolge ...

Spaghettisaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghettisaus

... Spaghettisaus - Doe wat olijfolie in je pan en doe je americain erin. Verdeel het in kleine stukjes terwijl je het bakt. Stoof je groentjes mee met het vlees en kruid met peper en zout. Voeg de gepelde tomaten en geconcentreerde tomaat toe aan de saus. Voeg een klein bee ...

Barbecuehapje: minihamburgers | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/mini-varkensburgers

... Barbecuehapje: minihamburgers - Tip: Het gehakt mag niet te mager zijn, het vet houdt de burger samen. Bereid het gehakt met de fijngesneden sjalot, de geplette look en de gehakte peterselie en meng. Rol balletjes van het gehakt en druk die plat om de burgers te maken. S ...

Kalfskotelet met blackwellsaus | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalfskotelet-met-blackwellsaus

... Kalfskotelet met blackwellsaus - Bak de koteletten mooi bruin in boter. Schik ze op een ovenschaal en gaar ze nog 6 minuten op 220°C in de oven. Snij de sjalot fijn en voeg die toe aan de pan waar je net de koteletten in hebt gekleurd. Als ze een beetje zijn aangestoofd ...

Botersaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/botersaus

... Botersaus - Neem een kookpot en doe er gevolgtefond, sap van een halve citroen en wat kippenbouillon in. Laat het inkoken. Doe de boter stuk voor stuk bij de saus. Roer meteen in de saus als de boter erbij komt. Het ogenblik dat de saus gebonden is, haal je ze van het vu ...

Recept voor barbecue saus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/barbecue-saus

... bereiden: Meng alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat ca. 20 min. op een zacht vuur pruttelen tot de saus ingekookt is. Pureer de barbecuesaus met een staafmixer. serveren: Dit is de ideale saus bij kippenbouten en spareribs! Ingrediënten 4 personen ...

Gestoomde prei met zoetzure saus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-prei-met-zoetzure-saus

... Gestoomde prei met zoetzure saus - Stoom de prei gaar, 5 minuten op 105°C. Bak hem even aan in de pan voor de kleur in wat boter. Verwarm de honing, doe er salsakruiden bij en meng er ook de balsamico door, roer goed en laat alles smelten. Zet de pot van het vuur en doe ...