Resultaten voor profiteroles

Zelfgemaakte chocoladesaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-chocoladesaus

... Zelfgemaakte chocoladesaus - Vanille-ijs, pannenkoeken, profiteroles... deze lekkernijen worden nóg beter met zelfgemaakte chocoladesaus. - Warm de melk op samen met de suiker zodat deze oplost.Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten in de melk op een zacht ...

Jeroen Meus - Profiteroles met ijs en chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/profiteroles-met-ijs-en-chocoladesaus

... voor een gekarteld mes (een broodmes). 13. Leg op elk half soesje een bolletje vanilleijs. Plaats er de hoedjes op, en serveer de profiteroles met een flinke lepel warme chocoladesaus. ...

Chocoladefondue met Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-nutella

... t kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Knapperige koekjes met Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/koekjes/knapperige-koekjes-nutella

... t kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Citroentaart gevuld met Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/citroentaart/citroentaart-gevuld-nutella

... t kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Bittere chocoladesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/bittere-chocoladesaus

... . Laat vooral niet te warm worden, want dan wordt de chocolade droog.Lekker bij wafels, banaan, vanille-ijs, broodpudding, cake, profiteroles en warm appelgebak. Variatietip Met deze chocoladesaus kun je eindeloos variëren. Werk ze verder af met 4 eetlepels fijngehakte muntblaadjes, amandelschilfers, gepofte rijst, popcorn of gehakte noten. TipAls je de saus in de magnetron wilt maken, zet de magnetron dan op de laagste stand en roer regelmatig om. Laat de saus zeker niet te lang in de magnetron staan, want dan verbrandt ze. KookboekHet recept 'Bittere chocoladesaus' is afkomstig uit het kookboek... Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzenVeronique de MeyerI ...

Rijstpudding met Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/rijstpudding/rijstpudding-nutella

... t kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Crêpes met ricotta en Nutella - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pannenkoeken/crepes/crepes-ricotta-nutella

... t kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Jeroen Meus - Profiteroles met frambozencoulis, roomijs en witte chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/profiteroles-met-frambozencoulis-roomijs-en-witte-chocolade

... profiteroles met frambozencoulis, roomijs en witte chocolade - Soezen laten zich op allerlei manieren vullen: bv. met banketbakkersroom, slagroom of met een hartige vulling. Ik vul ze met een bolletje vanille-ijs voor een zomers dessert met een frambozencoulis en vers zom ...

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-soezeboelekestaart-van-jan-en-nele

... n Jan en Nele (Mémé Gusta) is ondertussen legendarisch. Het is een klassieker en voor velen het gerecht van hun jeugd. Of je de profiteroles of soezen opvult met vanilleroom of crème patissière kies je zelf. Vergeet alleen de chocoladesaus niet!Tip: deze hoeveelheid is voor 10 à 12 soezen. Voor het soezendeeg: smelt de boter in het water. Voeg een ...