Resultaten voor portobello met gehakt

Hobbykok Pluis: Gevulde portobello uit de oven

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/gevulde-portobello-uit-de-oven.html

... Gevulde portobello uit de oven Ingrediënten:4 portobello’s 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, fijngesnipperd 50 g ontbijtspek, fijngesneden 2 teentjes knoflook 2 takjes tijm, alleen de blaadjes 4 blaadjes salie, gehakt 100 g zachte geitenkaas zout en versgemalen peper Vo ...

Gevulde portobello met broccoli

http://saskookt.blogspot.com/2014/04/gevulde-portobello-met-broccoli.html

... Gevulde portobello met broccoli Gisteren vond ik dit recept voor gevulde portobello uit en ik ben er best trots op :). De nootjes, broccoli en portobello gaan geweldig samen en de tofu zorgt dat het lekker smeuïg wordt én dat je voldoende eiwitten binnen krijgt.Dit heb ...

Jeroen Meus - Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-portobellos-met-tomatensaus-en-puree

... Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Gevulde paprika’s of tomaten kent iedereen, maar heb je al eens gevulde portobello’s geprobeerd? Jeroen kruidt het gehakt voor zijn portobello’s ‘farcis’ met peterselie en Parmezaanse kaas. Daarbij serveert hij ...

Portobello met broccoli- en bloemkoolrijst

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/portobello-gevuld-met-broccoli-en-bloemkoolrijst

... essen toe. Breng op smaak met citroensap en maïsolie. Kruid met peper en zout.Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de portobello’s en de lente-uitjes met olie. Bak de lente-uitjes op de grillpan en bak de portobello’s krokant in de oven. Kruid met peper en zout.Vul de portobello’s met de broccoli-en bloemkoolrijst  en werk af met de gegrilde lente-uitjes. Lekker met hummus. ...

Recept Makkelijke portobello salade – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/959/makkelijke-portobello-salade/

... Makkelijke portobello salade6 stengels bleekselderij 4 portobello hoedjes een handvol verse bladpeterselie een handvol rucolablaadjes een handvol verse basilicum stuk parmezaanse kaas, om te raspen Dressing sap van 1 citroen olijfolie zout en peper Was de bleekselderij en ...

Portobello Cheeseburger recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/portobello-cheeseburger/

... schreven voor 1 porties. Gek op cheeseburgers, maar wil je liever wat minder koolhydraten eten? Maak dan eens deze overheerlijke portobello cheeseburger. De portobello’s vervangen in dit recept het hamburgerbroodje, waardoor deze onwijs lekkere hap een stuk gezonder wordt. Daarnaast krijg je met deze mega champignons ook nog eens een portie extra groente binnen. Klinkt top toch? Wij vinden het in ieder geval zeker een grote aanrader! Bereiding van de portobello Cheese ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2013/01/gevulde-portobellos.html

... Gevulde portobello's Gisteren bleven onverwacht mijn schoonouders eten en aangezien ik vreesde niet genoeg vlees in huis te hebben, maakte ik deze gevulde portobello's als bijgerecht. Geïmproviseerd met wat er nog in de koelkast te vinden was, maar het viel in de smaak! ...

Recept voor Portobello-champignons gevuld met gehakt, pijnboompitten en zuiderse kruiden | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/portobello-champignons-gevuld-met-gehakt-pijnboompitten-en-zuiderse-kruiden/

... rozemarijn Toevoegen 1 sjalot Toevoegen 1 ei Toevoegen 100 g geroosterde pijnboompitten Toevoegen 4 grote portobello-champignons Toevoegen 1 el Solo Vloeibaar Toevoegen Bereidingswijze Bereid de Solo-kruidentopping. Doe de Solo in een kom. Pel en snipper de knoflook en hak de peterselie fijn. Voeg ze toe aan de Solo. Meng alles goed met een vork en kruid met peper en grof zeezout.Doe het gehakt in een kom. Ris de tijm- en rozemarijnblaadjes van de takjes,hak ze fijn met een scherp mes en meng ze onder het gehakt. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en voeg ze toe aan het geha ...

Gevulde Caprese Portobello's recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gevulde-caprese-portobellos/

... natuurlijk ook voor een heerlijke vegetarisch gerechtje gaan. Dit voorgerecht is een voorbeeld hiervan. Heerlijke gevulde caprese portobello’s. De grote champignons zijn gevuld met cherrytomaatjes, mozzarella en pesto. Een heerlijke, klassieke combinatie die (bijna) iedereen wel lekker vind. Je kunt dit gerecht prima combineren met een vlees/vis hoofdgerecht of ga juist voor een geheel vegetarisch kerstdiner door ook een heerlijk vega hoofdgerecht te maken. Bijvoorbeeld een lekkere risotto met gegrilde groente of zelfgemaakte ravioli gevuld met pompoen. Dat is het mooie v ...

Gevulde portobello | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/gevulde-portobello/

... gewone maaltijd om in een gezellig etentje voor twee. Voor het voorafje van vandaag heb je grote champignons nodig. De zogenaamde portobello’s die tegenwoordig bij iedere goed gesorteerde supermarkt en zeker bij een groenteboer normaal verkrijgbaar zijn. Voor het gemak geef ik hier het recept voor vier personen. Vier portobello’s dus. Vul de hoeden met 100 gram gorgonzola, 25 gram grofgehakte walnoten, een paar sprietjes tijm en een aantal piep ...