Resultaten voor pompoenpuree piethuysentrui

Pompoenpuree met knoflook en munt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pompoenpuree-met-knoflook-en-munt

... er gaar.Giet af en prak de stukjes fijn met een stamper.Fruit de knoflook in olijfolie.Schep de knoflook met de olijfolie door de pompoenpuree.Kruid de p ...

Pumpkin Spice Latte

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pumpkin-spice-latte

... ber en nootmuskaat samen en roer goed door elkaar. Deze kruiden vormen samen de pumpkin spice.Meng de portie espresso met de pompoenpuree en de ahornsiroop. Verwarm de melk en voeg samen met 1 theelepel pumpkin spice toe aan het mengsel met de pompoenpuree. Roer goed door elkaar en verdeel het geheel over 3 kopjes. Klop de room samen met de poedersuiker stijf en spuit enkele toefjes slagroom op de kopjes. Strooi ...

Pompoen lasagne met groenten | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pompoen-lasagne-met-groenten/

... en stamp de pompoenblokjes samen met de melk en de pumpkin spice kruiden tot puree (met een aardappelstamper). Verdeel een laagje pompoenpuree over een ingevette ovenschaal. Daarna een laag lasagnebladen, laagje ricotta, laagje geroosterde groenten, laagje lasagnebladen, laagje pompoenpuree, laagje lasagnebladen. Zelf verdeel ik zo nu en dan ook wat geraspte kaas over het laagje ricotta. Eindig met een laag pompoenpuree waar je de rest van de geraspte kaas overheen verdeelt. Bak de lasagne circa 35-40 minuten in de oven. 900-1000 gr pompoenblokjes, 1 pak lasagnebladen, scheut melk, 1 tl pumpkin spice kruiden, 2 courgette's, 2 paprika's, 1 ui, 1 el tijm, 1 tl knoflookpoeder, snufje zout en peper, scheutje olie, 250 gr ricotta, 1 ei, snufje zout en ...

Pompoen brownie | Herfst recept! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pompoen-brownie/

... ok de pompoenblokjes circa 10 minuten totdat ze zacht zijn. Stamp de pompoen tot puree (of doe dit met een staafmixer) en laat de pompoenpuree goed afkoelen. Klop de boter en de suiker. Als dit goed gemengd is, voeg je 1 voor 1 de eieren toe. Daarna kan de bloem, bakpoeder en de zout erbij. Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade en meng de gesmolten chocolade, cacaopoeder, de pompoenpuree en koekkruiden door de rest van het beslag. Vet een ovenschaal/brownie vorm ...

Pompoen smoothie met wortel, dadel en kaneel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pompoen-smoothie-met-wortel-dadel-en-kaneel/

... nd en geeft het een zoete smaak samen met de dadels. Ben je geen fan van banaan? Laat die dan achterwege en gebruik 100 gram meer pompoenpuree en 1 extra dadel. pompoenpuree Pompoenpuree kun je heel makkelijk zelf maken. Ik gebruikte een flespompoen, maar je kunt ook andere pompoensoorten gebruiken. Halveer de pompoen, schep de zaadjes en draadjes eruit en bak 40 minuten op 200 graden in de oven. Daarna wacht je even tot het is afgekoeld en trek je heel makkelijk de schil eraf. Prak met een vorm of pureer met een staafmixer. Je hebt niet de hele pompoen nodig voor dit recept. Wat je over hebt kun je gebruiken in bijvoorbeeld een pompoen mug cake, pompoensoep of een pumpkin pie. Geen zin om zelf de pompoen eerst te bereiden? Ik grotere supermarkten en expatwinkels kun je soms pompoenpuree uit blik kopen. Mocht je het tegenkomen, altijd handig om te hebben! Kefir De wortel kun je zelf raspen met een grove rasp of met het rasp-opz ...

Pompoen opgevuld met gehakt, paddenstoelen en hazelnoten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pompoen-opgevuld-met-gehakt-paddenstoelen-en-hazelnoten

... : wij gebruikten een middelgrote pompoen. Snij de bovenkant van de pompoen. Hol de pompoen uit en hou het vruchtvlees bij voor de pompoenpuree. Meng mosterd met bruine suiker. Wrijf de binnenkant van de pompoen in met dit mosterdmengsel. Borstel de paddenstoelen proper. Stoof ze aan in een klontje boter. Meng het gehakt met de fijngesneden ajuin, een fijngehakt teentje look, de aangestoofde paddenstoelen, grofgehakte hazelnoten, ei en paneermeel. Kruid met peper en zout. Vul de pompoen met het gehakt. Duw goe ...

Herfst smoothiebowl met pompoen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/herfst-smoothiebowl-met-pompoen/

... , pistachenoten, verse vijgen en chocolade frambozen. Nog meer smoothiebowls maken? Hier vind je 10 heerlijke smoothiebowls. Tip: pompoenpuree kun je zelf maken door geschilde pompoen in blokjes te stomen of koken en te pureren. Je kunt het ook kant-en-klaar kopen. (Gebruik de code JUDITH voor korting bij het afrekenen). Instructies Haal de banaan uit de schil en breek in grove stukken. Doe in de blender, samen met de pompoenpuree, plantaardige melk, kaneel en vanillepoeder. Pureer tot een egale oranje massa. Giet in 2 ondiepe kommen en top naar keuze. ...

Pittige pompoenpuree

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2015/09/pittige-pompoenpuree.html

... Pittige pompoenpuree Pompoenen zijn er in vele varianten en op verschillende manieren te bereiden. Persoonlijk vind ik het handig een pompoen in de oven te laten garen en daarna het vruchtvlees uit de schil te scheppen. Daar is niet veel kracht voor nodig. Maar vanavond heb ...

Vegan kaneelbroodjes (cinnamon rolls) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-kaneelbroodjes-cinnamon-rolls/

... zou als je de broodjes plantaardig wil maken? Ik ging aan de slag. Het resultaat: heerlijke broodjes met als 'geheim ingredient' pompoenpuree. De pompoenpuree zorgt ervoor dat ze de perfecte structuur hebben! Pompoen als geheim ingredient Je proeft de pompoen niet, maar je krijgt een licht oranje gloed in je broodjes. Bovendien heb je zo ook weer eens wat groente in je brood ;-). Door de mix van volkoren meel en tarwebloem is het ook net weer wat gezonder. Bovend ...

Uit de keuken van Levine: Chocolade-pompoencake

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/12/chocolade-pompoencake.html

... recht in de afvalbak beland! Maar deze combinatie van pompoen, kruiden en chocolade is werkelijk verrukkelijk.Ik had nog een blik pompoenpuree (besteld via internet), maar je kunt ook zelf pompoenpuree maken. Maak de pompoen schoon en snijd in stukjes. In ± 20 minuten in een bodempje water zachtjes gaarkoken. Goed uit laten lekken of even droog laten stomen op laag vuur na het afgieten. Stomen in een stoompan is nog bete ...