Resultaten voor pomme du chesse

Komkommershot met Bloody Mary | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/komkommershot-met-bloody-mary

... t Bloody Mary - Schil de komkommer en snij hem in stukken. Lepel de komkommerstukjes uit zodat je shotglaasjes krijgt. Als je een pomme parisiennelepel hebt, kan je die hiervoor gebruiken. Dop een een stukje van het komkommershotje in de cayennepeper. Maak nu de Bloody Mary: Meng 1 d ...

Stoofpotje van varkensschenkel, koolrabi en zoete aardappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-met-varkensvlees-en-pomme-duchesse-van-pastinaakpuree

... Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse van pastinaakpuree - Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse zoals je ze nog nooit proefde tijdens je kerstdiner. De heerlijke aromatische en licht zoete toets van de pastinaak geven een andere dimensie aan jouw pomme ...

Recept voor rode kool met appeltjes en pensen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rode-kool-met-appeltjes-en-pensen

... ker en giet het scheutje water erbij. Roer om, zet het deksel op de kookpot en laat 2 uur sudderen op een laag vuur. Lepel met de pomme parisiennelepel bolletjes uit de aardappelen. Kook de aardappelbolletjes beetgaar in licht gezouten water. Smelt voor de pensen de rest van de smout in een pan. Bak de pensen hierin goudbruin op een zacht vuurtje. Draai af en toe om en overgiet regelmatig met bakvet. werk af: Lepel met de pomme parisiennelepel bolletjes uit de extra appel. Neem een tweede pannetje en doe hierin een beetje bakvet van de ...

Kerstomaatjes met pesto | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kerstomaatjes-met-pesto

... Kerstomaatjes met pesto - Snij het kontje en het hoedje van de tomaatjes. Haal de pitjes eruit met een pomme parisienne lepeltje. Vul het tomaatje met de pesto en sluit met het hoedje. Variatie: gebruik verschillende kleuren kerstomaatjes en vul met garnaalsalade, zalmsla, ...

Recept voor pomme d' amour | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pomme-d-amour

... bereiden: Doe de jenever, het appelsap en de honingsiroop in het mixglas. Snijd de granaatappel doormidden en pers een helft uit. Doe het granaatappelsap in het mixglas. Vul de Boston shaker met ijsblokjes, giet de ingrediënten in de shaker, sluit af met het mixglas ...

Aardappel 'Moscovite'

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappel-moscovite

... Aardappel 'Moscovite' - pomme moscovite zijn gevulde aardappelen met kaviaar. Dit voorgerecht presenteert mooi op het bord en op jouw feestmenu. - Schrob de ongeschilde aardappelen schoon en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat de aardappelen even ...

Rode Neuzen Dag: maak een heerlijke rode watermeloenlimonade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rode-neuzen-dag-maak-een-heerlijke-rode-watermeloenlimonade

... en doe in een maatbeker. Voeg de frambozen en veenbessensap toe. Mix fijn. Voeg spuitwater toe. Extra tip: maak bolletjes met een pomme-parissienelepel uit een ander stuk watermeloen. Steek die één uur in een diepvries. Zo heb je leuke ijsbolletjes. Neem een glas. Doe er bevroren watermeloenbolletjes in, een schijfje citroen, frambozen en rode bessen. Giet er de limonade op. ...

Gevulde bloempotjes met kip en appelmoes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-bloempotjes-met-kip-en-appelmoes

... voor kinderen. Voorbereiding: Meng het kippengehakt met paneermeel, ei, peper en zout. Bak ze op voorhand in de pan. Haal met een pomme parisiennelepel bolletjes uit de appel. Stoof ze aan in wat boter en meng met kaneel en honing. Prik een prikker in een appelknikker en in een kippengehaktballetje. Leg dit in een bloempotje. Maak een ronde uit het bladerdeeg die 1cm groter is dan de rand van het bloempotje.  Prik de prikkers door het bladerdeeg en leg het bladerdeeg over het potje. Duw de randen goed vast. Besmee ...

Entrecote met tomatenboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/entrecote-met-tomatenboter

... n meng. Verdeel de entrecote in 4 mooie stukken. Kruid en kleur aan in gebruinde boter. Versnijd de aardappelen in dikke frieten (pomme pont neuf) met een lengte van 5 cm en dikte van 2 op 2 cm. Laat deze langzaam voorgaren (liefst in ganzenvet) op 140° gedurende een 8-tal minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer er een cannelloni van rundstartaar bij, gekruid met parmezaankaas, kappertjes, peper, zout en olijfolie. Rol dit strak op in een sneetje rundcarpaccio. Bewaar in de koelkast. Plaats op ...

Slaatje met geroosterde peren | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/slaatje-met-geroosterde-peren

... Bereiding Voor de peren: was de peren. Snij ze middendoor en verwijder het klokhuis. Tip: dit gaat gemakkelijk met een pomme parissienelepel.  Maak de marinade: snij de blaadjes dragon fijn. Meng met olijfolie, agavesiroop en zeezout (fleur de sel). Kruid met een ...