Resultaten voor polenta sos piet schips

Jeroen Meus - Polenta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polenta-0

... polenta - Een bord polenta op basis van maïsgriesmeel katapulteert je zo naar de Italiaanse keuken. Delizioso! - 0. Breng de kippenbouillon aan de kook, schenk twee derde ervan in een stoofpot en giet de polenta erbij. 1. Blijf ongeveer 5 minuten roeren tot het maisgriesmeel ...

Polenta met look en kruiden | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polenta-met-look-en-kruiden

... polenta met look en kruiden - Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend gedurende 5 minuten gaar en werk af met een klontje boter. Snijd de kruiden en de look fijn en meng ze onder de polenta. Nappeer de olijfolie en strooi er wat Parmezaanse ...

Italiaanse boerenworst met polenta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/italiaanse-boerenworst-met-polenta

... Italiaanse boerenworst met polenta - Braad de boerenworsten in bakboter en voeg de tijm, de rozemarijn en de salieblaadjes eraan toe. Giet de polenta langzaam in het kokend gezouten water. Kook al roerend in 5 minuten gaar. Leg de polenta op een bord, serveer daarbovenop ...

Polenta met spek en salie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polenta-spek-salie

... nen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen BijgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 250 g polenta 75 g boter 100 g spekreepjes 4 eetlepels salieblaadjes, fijngesneden 75 g Parmezaanse kaas, geraspt Bereiden Breng in een pan 1 liter water met zout aan de kook en voe ...

Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes

... Hazenrug met polenta en kastanjes - Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, snijd ...

Gegrilde polenta - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/gegrilde-polenta

... Gegrilde polenta 10 stuks 0 min voorbereiden 30 min bereiden 1 uur wachten waardering7.6obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 400 g polenta extra vergine olijfolie Bereiden Breng 1½ liter water en 2 theelepels zout in een grote pan aan de ...

Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tofu-crust-polenta-zongedroogde-tomaten

... Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.6obv 8 waarderingen BijgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 1 takje rozemarijn, fijngesnipperd 4 zongedroogde tomaten, fijngesnipperd ...

Hazelnut polenta with roasted pumpkin- hazelnoot polenta met geroosterde pompoen(GF-V-SF)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/hazelnut-polenta-with-roasted-pumpkin.html

... Hazelnut polenta with roasted pumpkin- hazelnoot polenta met geroosterde pompoen(GF-V-SF)Yesterday I made this polenta dish which is so great with the use of hazelnut meal. I came upon the recipe in a Dutch magazine about organic food: Smaakmakend.The hazelnut meal gives ...

Jeroen Meus - Gamba's met polenta en rucolapesto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gambas-met-polenta-en-rucolapesto

... Gamba's met polenta en rucolapesto - Jeroen grilt gamba’s op de barbecue. Hij maakt er een klassieke polenta bij met parmezaan die na het opstijven ook gegrild wordt op de barbecue. Het geheel wordt afgewerkt met een frisse salade en rucolapesto. ...

Polentadessert met pruimen en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polentadessert-met-pruimen-en-sinaasappel

... Polentadessert met pruimen en sinaasappel - Kook het water en voeg er al roerend 65 g suiker, de curry en de polenta aan toe. Laat zachtjes koken gedurende 20 à 30 minuten. Doe de polenta in vormpjes en laat deze een dag opstijven in de koelkast. Snijd de pruimen in ...