Resultaten voor pladijsfilet recept

Pladijsfilet met paddenstoelen, courgette en een currysaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pladijsfilet-met-paddenstoelen-courgette-en-een-currysaus

... epel in een diep bord. Leg hier een stukje pladijs op, enkele stukjes courgette en werk af met de currysaus. Ingrediënten 720 gr pladijsfilet (180 gr pp) 1 bak witte paddenstoelen 1 sjalot currypoeder room 1 blokje visbouillon 1 courgette peper/zout Alpro Bakken & Braden 400 gr penne ...

Recepten - Papillot van pladijs met oesterzwammen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Papillot_van_pladijs_met_oesterzwammen

... Bereidingswijze Leg de pladijsfilets op de snijplank en leg er een gele en rode kerstomaat in. Plooi de filets toe en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met zeezout en versgemalen peper. Neem een vel zilverpapier en leg hierop wat van de prei en oesterzwammen. ...

Pladijs in botersaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-in-botersaus

... Haal van het vuur en kruid met peper en zout. Leg de vis even mee in de saus en serveer. Ingrediënten 150 gr echte boter 800 gr pladijsfilet peper en zout 1 sjalot ½ dl witte wijn 1 el witte wijnazijn ½ dl volle room ...

Aardappel-courgettetaartjes met pladijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappeltaartjes-met-pladijs

... bsp;minuten in de oven.Haal de ovenplaat uit de oven leg eerst 2 plakjes citroen op de aardappelen met daarop een dubbel gevouwen pladijsfilet. Leg er de tijmtakjes en wat kappertjes over besprenkel met olijfolie en bak nog 10 à 15 minuten verder in de oven ...

Pladijs met bloemkool en romanesco

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-in-de-oven-met-bloemkool-radijs-en-romanesco

... ijd de radijsjes in kwartjes. Snijd de rode biet in fijne reepjes.Meng de groenten door mekaar en dresseer ze op een bord. Leg de pladijsfilet er bovenop.Recept Pieter Lonneville ...

Recept voor zweedse visburger met peterseliepesto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zweedse-visburger-met-peterseliepesto

... de visburger met de pesto en wat frisse sla tussen een sneetje tunnbröd. Ingrediënten voor 4 personen 500 gwitte vis (pladijsfilet, kabeljauw, ...) 4 lente-uitjes 1 eiwit 2 elbroodkruim of paneermeel 2 elolijfolie 1 bosje dragon 1 elbloem voor de pesto: 2 elvers versnipperde peterselie 100 gpecannoten 2 elnotenolie 50 gverse kaas 4 elwitte wijn 1/2 citroen, het sap versgemalen zwarte peper - zout voor de afwerking: tunnbröd - gemengde jonge sla ...

Pladijsfilet met paddenstoelen, courgette, penne en een currysaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pladijsfilet-met-paddenstoelen-courgette-penne-en-een-currysaus

... Bereiding Snij een sjalotje fijn en stoof aan in een beetje boter. Neem een blokje visbouillon en laat het meebakken met de sjalot. Deel de paddenstoelen in vier, voeg ze ook toe. Laat even garen en blus vervolgens met water. Voeg nu 250 ml room en drie eetlepels milde currypoeder ...

Jeroen Meus - Pladijsfilet met mosselen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijsfilet-met-mosselen

... er de lapjes pladijs. Na zo’n 3 tot 4 minuten is de vis al gaar. 16. Draai de vis NIET om. Dat is overbodig. Zo krijgt elke pladijsfilet een krokante zijde én een zachte zijde. 17. Snij de courgette middendoor. Snij elke halve groente in plakjes van enkele millimeters dun. Let op: het hart van de courgette versnijd je niet. 18. Snij de plakjes vervolgens in lange fijne reepjes. 19. Verhit een scheutje olijfolie in een hoge pan. 20. Stoof de sliertjes kort in de olie. Kruid de groente tussendoor met wat peper van de molen en een beetje zout. 21. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. 22. Plet de aardappelen tot puree met een aardappelstamper. 23. Voeg een scheut melk en een royale klont boter toe. (Hoeveelheid naar keuze, maar boter maakt van puree iets goddelijks…) 24. Scheid de eieren en plet de dooiers door de warme puree. 25. Proef en kruid de puree naar smaak met een beetje zout. 26. Snipper de bieslook en de kervel zo fijn als je kunt. Meng de fijne kruiden door de puree. 27. Doe een klontje boter in de saus. Druppel er wat citroensap bij, zet er de staafmixer in en mix de saus. 28. Leg de mosselen heel even in de saus, zodat ze een beetje warmte krijgen. 29. Serveer op elk bord een schep kruidenpuree. Leg er twee pladijsfilets op en een hoopje grasgroene courgetteslierten. 30. Lepel de zachtgele mosselsaus rondom de vis. ...

Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus

... overige 2 sjalotten fijn, stoof aan in olijfolie en blus met de rode wijn. Leg de speklapjes op een plank met daarop telkens een pladijsfilet. Kruid de vis met peper en zout, voeg de groentenmengeling toe en rol op. Bak de rolletjes in een hete pan met wat boter en olijfolie. Werk de wijnsaus af door wat boter toe te voegen en te zeven. Haal de pommes duchesse uit de oven. Dresseer de borden. Ingrediënten 8 pladijsfilets 8 aardappelen 150 gr champignons 250 gr spinazie 3 sjalotten 4 sneetjes spek 1 dl rode wijn 1 ei melk olijfolie boter ...

Gebakken pladijs met citroen | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gebakken-pladijs-met-citroen

... Gebakken pladijs met citroen - Kruid de pladijsfilet met peper en zout. Gebruik zeker filet, geen volledige vis. Laat ook het vel van de pladijs verwijderen door de vishandelaar. Haal de filet door de bloem om te voorkomen dat de vis uiteenvalt tijdens het bakken. Bak één ...