Resultaten voor pladijs in het zuur

Goujonettes van pladijs met gribiche

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/goujonettes-van-pladijs-met-gribiche-en-kruidensla

... Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Fileer de pladijs en snij de filets in reepjes.Klop het eiwit los en haal de reepjes pladijs erdoor. Paneer daarna de visreepjes in broodkruim of panko.Frituur ...

Pladijs bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken

... ijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de vis in ...

Recept voor gebakken pladijs met grof boerenbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-pladijs-met-grof-boerenbrood

... bereiden: Fileer de vis en spoel af onder koud stromend water. Haal de pladijs door de bloem. Smelt de boter in de pan en leg de pladijs hierin. Laat de vis op een zacht vuur langs beide kanten bruinbakken, bedruip regelmatig met de boter. werk af: Leg de gebakken pladijs ...

Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fishsticks-van-pladijs-met-dragonmayonaise

... Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise - Fileer de pladijs. Wentel ze in bloem, het eigeel en dan in het paneermeel. Frituur op 180°. Meng de mayonaise met de yoghurt en de dragon. Pluk de peterselie en frituur ze op 180°. Serveer de pladijs met citroen, de gefrituurde ...

Pladijs met een fondue van tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-tomaat-en-groene-kruiden

... ten snijd in vier en verwijder de zaadjes. Snijd ze vervolgens in brunoise (dobbelsteentjes).Knip de vinnen aan de zijkant van de pladijs bij. Spoel de pladijzen onder koud stromend water. Dep droog met een propere handdoek. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de pladijs even door de bloem en klop goed af.Kleur de boter op een hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag. Leg de pladijs in de pan en voeg voortdurend klontjes boter toe zodat de boter niet verbrandt. Draai de vis om en kleur beide kanten bruin. Neem de ...

Pladijs met ansjovis en kerstomaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-ansjovis-en-kerstomaatjes

... pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - Vraag aan de visboer om de pladijs te fileren zonder vel maar laat er de lekkere zijvinnen aan. Snijd de ansjovis in kleine stukjes. Leg de pladijsfilets open met de ‘velkant’ ...

Gepaneerde pladijs met pompoen en ovenfrietjes » Kokerellen snel en gemakkelijk

https://www.kokerellen.be/gepaneerde-pladijs/

... De pladijs is dit jaar (2020) bekroond als Vis van het Jaar! Hij mag dan niet de allermooiste vis zijn, smaakvol is hij zeker wel. Je kan hem op talloze manieren bereiden, hij behoudt mooi zijn structuur en heeft een heel toegankelijke smaak. De pladijs is het jaar rond ...

Gepekelde en gemarineerde pladijs met komkommer | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gepekelde-en-gemarineerde-pladijs-met-komkommer

... Gepekelde en gemarineerde pladijs met komkommer - Leg de pladijsfilets in een mengsel van zout, suiker en algen in de koelkast. Spoel na één uur af en versnij de pladijsfi lets in plakjes. Rasp wat zeste van limoen over de plakjes en werk af met een eetlepel olijfolie. ...

Pladijs met broccolistoemp | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pladijs-met-broccolistoemp

... aardappelen met de broccoli gaar. Giet af en stamp ze in puree. Voeg wat bakboter erbij en wat room en breng op smaak. Wentel de pladijsfilets in wat bloem en bak ze in schuimende boter gaar. Blus de pan met wat citroensap. Serveer de pladijs met de stoemp en bestrooi met de broccolibloempjes en roze peper. Overgiet met de jus. Ingrediënten 2 broccoli's ...

Pladijs met rozemarijn

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-rozemarijn

... de blaadjes van 2 rozemarijntakjes. Hak de blaadjes grof.Steek een takje rozemarijn en een fijn gehakte teen knoflook in de pladijs. Peper en zout ook de binnenkant van de vis.Bestrijk een grote ovenschotel met ruim olijfolie. Leg de pladijs in het midden van de schotel. Peper en zout.Leg er de aardappelen rond. Bedek de vis zelf met schijfjes tomaat.Bestrooi de schotel met drie fijn gehakte teentjes knoflook. Bestrooi ook met de blaadjes rozemarijn. Overg ...