Resultaten voor pizzabodem maken met zelfreizende boem

Recept voor Pizza met witloof, spek en verse kaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pizza-met-witloof-spek-en-verse-kaas/

... t Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 1 personen 1 pizzabodem Toevoegen 100 g verse kaas Toevoegen Solo Toevoegen 50 g zure room Toevoegen 100 g gerookte spekblokjes Toevoegen 4 stronken g ...

Courgettepizza met verse pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/courgettepizza-met-verse-pesto

... n ze nog niet geroosterd zijn). Doe vervolgens alle ingrediënten voor de pesto in de blender en mix tot een gladde massa. Rol de pizzabodem uit en grill hem langs beide kanten op de BBQ.  Snij ondertussen de courgette in schijfjes. Pel en snipper de rode ui. Bestrijk de groenten met wat olijfolie en grill ze op de BBQ. Kruid naar wens met peper, zout en pizzakruiden. Beleg de pizza met de verse pesto, uiringen en ...

Bloemkoolpizza met gekleurde tomaten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloemkoolpizza-met-gekleurde-tomaten

... het ei 50 g kaas het amandelpoeder de kruiden en het zout tot pizzadeeg.Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot een ronde pizzabodem. Bak die 8 à 10 minuten in de warme oven.Spoel de tomaten en snij in flinterdunne schijfjes. Snij de rode ui in  ringen.Haal de pizzabodem uit de oven en beleg hem met de tomaten uiringen en 100 g kaas. Kruid met peper en zout en zet nog 10 minuten in de oven.Besprenkel de pizza met olijfolie werk af met vers basilicum en serveer. ...

Jeroen Meus - Pizza Provençale - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizza-provencale

... n.De pizza afwerken Bestuif je werkblad met wat bloem. Kneed en duw een bolletje deeg open met je handen tot je een platte, ronde pizzabodem hebt.Strooi wat polenta op een pizzaschep (of plank) en leg de pizzabodem erop.Beleg de pizzabodem met enkele lepels van de afgekoelde tomatencompote en wat gegrilde groenten.Verdeel een paar stukjes mozzarella over de groenten en besprenkel de randen van de pizzabodem met wat extra olijfolie.Schuif de pizza tenslotte in de voorverwarmde oven op 250°C en bak gedurende 10 minuten (op de pizzasteen).Serveer de pizza met wat verse basilicumblaadjes. Smakelijk! ...

Recept voor Calzone met lamsgehakt, indische kerrie, paprika en tomaat-2 | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/calzone-met-lamsgehakt-indische-kerrie-paprika-en-tomaat-2/

... t Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 2 pizzabodems Toevoegen 300 g lamsgehakt Toevoegen 1 rode paprika Toevoegen 1 gele paprika Toevoegen 1 groene paprika Toevoegen 6 tomaten ...

Recept voor pizza met bosbessen en mascarpone | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pizza-met-bosbessen-en-mascarpone

... bereiden: maak de pizzabodem: Meng de karnemelk, gist en suiker. Zeef de bloem in een grote kom, maak een kuiltje in de bloem en giet hier het karnemelkmengsel in. Roer even en voeg dan olijfolie en zout toe. Kneed tot je een elastisch geheel krijgt. Laat 30 min. op een ...

Bloemkool pizza (gezondere pizza!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/bloemkool-pizza-gezondere-pizza/

... e kruiden en de kaas en vorm er een bal van. Leg deze bal op de bakplaat en druk deze met behulp van de handen plat zodat je een 'pizzabodem' creëert. Bak de pizzabodem in circa 25 minuten gaar. Snijd intussen de tomaat en mozzarella in plakjes. Haal de pizza uit de oven en bedek met de topping (mozzarella, tomaat en basilicum). Bak gedurende nog eens 5 minuten. ...

Pizza met zalm, mozzarella en rucola - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pizza-met-zalm/

... dit recept. Geloof ons, het is het echt waard om eens te proberen! Heb je weinig tijd, dan kun je uiteraard ook een kant-en-klare pizzabodem gebruiken. Net wat je zelf fijner vindt! Een pizza met zalm is echt een aanrader! Misschien ken je pizza met tonijn al, maar pizza met zalm is ook hartstikke lekker. Gebruik warmgerookte zalm of (koud)gerookte zalm. Voor zwangere vrouwen is bijvoorbeeld de warmgerookte zalm een mooi alternatief. Deze pizza voelt heel luxe en smaakt superlekker. Maak er 1 ...

Pan pizza met gekaramelliseerde uien en dolcelatte - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pizza/pan-pizza/pan-pizza-gekaramelliseerde-uien-dolcelatte

... tte-kaas, in kleine stukjes 2 tomaten, zonder zaad en in stukjes handje rucola extra vierge olijfolie, om te besprenkelen voor de pizzabodem 225 g zelfrijzend bakmeel, plus extra om te kneden 1 theelepel oregano 4 eetlepels olijfolie voor de gekaramelliseerde uien 1 eetlepel olijfolie 1 rode ui, in dunne ringen ½ theelepel lichte basterdsuiker Bereiden Verwarm voor de gekaramelliseerde uien de olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op matig tot laag vuur onder geregeld roeren 8 minuten, ...

Jeroen Meus - Pizza met aardappel, ui, pancetta en verse geitenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizza-met-aardappel-ui-pancetta-en-verse-geitenkaas

... pesto op smaak met peper, zout en limoensap. Roer er de zure room door. Afwerken en serveren Bestuif het werkblad met bloem. Rol pizzabodems van het deeg. Leg een bodem op de pizzasteen en bak hem 2 minuten in de voorverwarmde oven. Pel en halveer de ui. Snijd hem in fijne slierten. Bestrijk een pizzabodem met een deel van de pesto. Snijd een paar aardappelen in fijne plakjes. Verdeel ze over de pizzabodem. Leg er wat ui over. Scheur wat pancetta in stukken en leg op de pizza. Verdeel er wat geitenkaas over. Werk af met peper en een likje olijfolie. Bak de pizza 10 minuten in de warme oven op de pizzasteen. Bak de rest van de pizza’s op dezelfde manier. ...