Resultaten voor pili pili

Sas Kookt!: Kippenburgers met feta en munt

http://saskookt.blogspot.be/2012/08/kippenburgers-met-feta-en-munt.html

... 50 g feta, verkruimeld een bosje muntblaadjes, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theelepel korianderpoeder een snufje pili pili peper zout 1 ei een half kopje paneermeel Meng de kip met de feta, de munt, de knoflook, het korianderpoeder, de pili pili, peper, zout, het ei en het paneermeel. Kneed er 4 kleine burgers van en bak ze traag in olijfolie. Lekker met tzatziki. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: tapas en hapjes, vlees ...

Recept voor Kortgebakken groenten met soja en quornburgers | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kortgebakken-groenten-met-soja-en-quornburgers/

... 1 blokje Knorr Finesse groentebouillon Toevoegen 5 dl water Toevoegen 2 eetlepel sesamolie Toevoegen Pili-pili Toevoegen 4 eetlepels sojasaus Toevoegen Bereidingswijze Bak de quornburgers op een matig warm vuur. Los het blokje bouillon groenten op in water en voeg er sojasaus aan toe. Breng indien nodig op smaak met zout en peper. Schroei de groenten in hete Solo in een wokpan, roer zorgvuldig om en breng op smaak met zout en peper. Werk eventueel af me ...

Pitabroodje op z'n Piets | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pitabroodje-op-zn-piets

... et het broodje de sla, tomaat en komkommer. Ingrediënten 4 pitabroodjes krokante sla komijn komkommer koriander 300 gr lamsvlees pili pili c ...

Recepten - Gambas diabolique

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1

... roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, hoogstens 12 min. Ps.: eventueel wat estragon en peterselie bij de afwerking Lekker smullen, succes ! ...

Chili con Quorn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/chili-con-quorn

... wijn en het water toe. Laat het geheel een 20-tal minuten zachtjes pruttelen op een matig vuur. Voeg ondertussen de komijn en de pili-pili toe. Breng op smaak met wat peper en zout. Dien eventueel op met nacho’s en zure room. Ingrediënten 400 gr Quorn gehakt olijfolie 1 ui, gesneden 1 kleine aubergine 1 kleine courgette ½ th lepel komijn ½ th lepel pili-pili 1 blik tomatenblokjes (400 gr) 1 th lepel tomatenpuree 1 blik rode bonen ½ dl witte wijn 2 dl water 1 rode en groene chilipeper, in ringen gesneden 1 knoflookteentje 10 gr groentebouillon peper en zout nachos zure room ...

Calderade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/calderade

... af met wat lookkruiden. Ingrediënten 500 gr vaste vis 2 dl witte wijn 5 aardappelen 4 tomaten 2 ajuinen olijfolie PH Lookkruiden pili pili ...

Recept voor Zuppa pasta en fagioli (soep op Italiaanse wijze met bonen en pasta) | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zuppa-pasta-en-fagioli-soep-op-italiaanse-wijze-met-bonen-en-pasta/

... g kleine elleboogjes (pasta) Toevoegen parmezaankrullen Toevoegen 3 rozemarijntakjes Toevoegen 1/2 koffielepel pili-pili Toevoegen 1 handvol rucola, fijngesneden Toevoegen Bereidingswijze Los de bouillonlblokjes in 1.5 l warm water opWarm 1 eetlepel olijfolie op in een soepketel met een dikke bodem. Braad er de uireepjes in tot ze glazig zijn (ongeveer 2 minuten). Braad er vervolgens de lookteentjes in. Voeg er de bonen, de laurierblaadjes en de rozemarijntakjes bij. Giet er de bouillon in. Breng op smaak met zout, peper en pili-pili. Dek de soepketel af. Halveer - als het kookpunt bereikt is - de kracht van het vuur en laat 10 minuten sudderen. Voeg er de pasta aan toe en laat nog 10 minuten koken. Verwijder de lau ...

Recept voor Gewokte eendenfilet met mango | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gewokte-eendenfilet-met-mango/

... n 2 niet te rijpe mango's Toevoegen 2,5 dl suikersiroop Toevoegen 3 eetlepels ketchup Toevoegen 2 gedroogde pili-pilipeultjes Toevoegen 2 groene paprika's Toevoegen 1 oranje paprika Toevoegen 2 knoflookteentjes Toevoegen 1 rijpe mango Toevoegen Bereidingswijze Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in blokjes. Verwijder de uiteinden van de peultjes. Snipper de knoflook fijn. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok. Roerbak de paprika en doe er na ...

Moambe met spinazie en rijst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/moambe-met-spinazie-en-rijst

... teentje look. Serveer met rijst, maniok of gebakken banaantjes. Ingrediënten 1 blik moambe 1 grote kip spinazie 2 uien 2 tomaten pili pili of peperoni 1 teentje knoflook rijst bakboter kippenbouilllon ...

Jeroen Meus - Chocolade met studentenhaver - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolade-met-studentenhaver

... kjes en laat ze rustig smelten in de kleinste pot. 1. Doe het kaneelstokje, het steranijs, de kruidnagel, de peperbolletjes en de pili pili-peper in je elektrische koffiemolen. Gebruik minder pili pili als je minder ‘vuur’ wil proeven in het resultaat. 2. Maal alle specerijen tot een zeer fijn poeder. Je zult merken dat het krachtig spul is. Wrijf niet in je ogen. 3. Strooi de notenmix op je snijplank en hak alles fijn met het koksmes. Zorg ervoor dat niet alle stukjes even klein zijn. (Het kan ook in de blender, al heb ik de indruk dat de noten er minder knapperig uitkomen.) 4. Snij de gedroogde abrikozen in fijne stukjes. 5. Neem de pot met gesmolten chocolade uit de bain-marie. 6. Breek het overgebleven derde van de chocolade in stukjes. Strooi ze bij de gesmolten chocolade en roer tot je een egale massa krijgt. 7. Voeg voorzichtig een snuifje van de specerijen ...