Resultaten voor pijpajuin met puree

Aardperenzalfje met gestoomd eigeel | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardperenzalfje-met-gestoomd-eigeel

... Aardperenzalfje met gestoomd eigeel - Schil de aardperen en de aardappelen. Snijd de pijpajuin. Kook de aardperen met de aardappel, sjalot en wit van prei tot ze gaar zijn. Stoom de eigelen in de stoomoven gedurende 5’ op 70°C. Blender de aardpeermengeling tot een p ...

Bouletten met puree en gruyère | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouletten-met-puree-en-gruyere

... ns in fijne reepjes. Strooi de ajuin over de gehaktballen en laat alles 10 min. verder sudderen met het deksel op de pot. Snij de pijpajuin en radijsjes op gewenste grootte. Giet de aardappelen af en breng op smaak met muskaatnoot, peper en zout. Stamp de gekookte aard ...

Tofuballetjes in zoetzure saus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tofuballetjes-in-zoetzure-saus

... nder, spaghettikruiden, sojasaus en de bloem. Rol er balletjes van en bak ze in een beetje arachideolie. Snijd het pepertje en de pijpajuin fijn. Meng de ketchup met de honing, de azijn, het water en de olijfolie tot een gladde saus. Serveer de balletjes met het sausje ...

Kabeljauw op vel met wortel, pijpajuin en curry van madras | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-op-vel-met-wortel-pijpajuin-en-curry-van-madras

... Kabeljauw op vel met wortel, pijpajuin en curry van madras - Schil de wortelen en snij fijn. Kook ze gaar in gezouten water. Als ze gaar zijn fijn mixen in de blender met een beetje kookvocht. Voeg vocht toe naar gelang de gewenste dikte. Laat de visfond en room samen ...

Reuzenbrochette met red hot chili boter | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/reuzenbrochette-met-red-hot-chili-boter

... ees op een reuzenbrochette. Doe dit samen met stukjes paprika en ui. Kruid met de PH kruiden. Leg op de grill. Snijd groen van de pijpajuin, red hot chili, look en sjalot. Cutter de peperoni, pijpajuin, look, sjalot, basilicum, limoensap met de zachte boter. Serveer me ...

Kip met yoghurt en munt | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kip-met-yoghurt-en-munt

... aar. Snij de kip in fijne schijfjes. Hak de spinazie fijn en besprenkel met olijfolie en wat frambozenazijn. Snij de radijsjes en pijpajuin in schijfjes. Frituur de munt in een pan met een bodem arachideolie. Schik de kippenschijfjes op een bord en bedek met de yoghurt ...

Pad thai | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pad-thai

... Pad thai - Breng water aan de kook. Laat de glasnoedels 7 min. koken. Pel intussen de black tiger scampi’s. Snij de bieslook en pijpajuin in stukjes van +/- 5 cm. Doe een scheutje arachideolie in een wok en doe er de Chinese kool bij. Snij het citroengras doormidden. ...

Witte koolsla met gelakte paling | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-koolsla-met-gelakte-paling

... 1’ of stoom in de stoomoven. Meng de soja met de perensiroop, look, balsamicoazijn en olijfolie. Voeg er de gehakte koriander, pijpajuin en de versneden peperoni aan toe. Werk af met peper en zout. Kruid de kool en meng er wat vinaigrette door. Schik de kool op een ...

Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-kalfsniertjes-met-geprakte-aardappelen-maman-portosaus-en-mosterdpoeder

... t wat maïzena. Prak de aardappelen met wat boter tot net geen puree. Meng met de fijne kropsla en de spekjes en wat fijngesneden pijpajuin. Doe in een ring op het bord en leg er de krokante sla bovenop. Besprenkel met wat witte balsamico en wat pijpajuin. Kruimel in e ...

Pladijs met kruiden, tomaatjes in de oven en puree | VTM Koken

http://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijs-met-kruiden-tomaatjes-in-de-oven-en-puree

... kruid met peper, zout en PH viskruiden en haal ze door de bloem. Bak de filets in geklaarde boter. Roer vlak voor het opdienen de pijpajuin en de tomatenblokjes door de puree. Dresseer de borden. Ingrediënten 8 pladijsfilets 4 sneetjes gandaham 1 bakje kerstomaatjes 8 ...