Resultaten voor piet huyzentruyt pastinaakpuree

Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/lengfilet-met-spitskool-pastinaakpuree-en-pittige-tomatensalsa/

... Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa Bereid alle ingrediënten voor zoals aangegeven. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie. Stoof hierin de pastinaak en voeg de helft van de ajuin toe. Voeg af en toe een scheutje water toe tot de ...

Sas Kookt!: Aardappel-pastinaakpuree

http://saskookt.blogspot.be/2011/12/aardappel-pastinaakpuree.html

... Aardappel-pastinaakpuree Heel eenvoudig, maar echt heel lekker door de pittigheid van de pastinaak. Dit heb je nodig voor 8 personen: 1 kg bloemige aardappels 1 kg pastinaken peper en zout enkele klontjes boter 1 dl melk Schil de aardappels en de pastinaken en kook ...

Aan tafel met Tanja: Puree van pastinaak

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/04/puree-van-pastinaak.html

... Puree van pastinaak De lamsboutjes huppelen en dartelen weer in de wei. Schattig doch ook smaakvol. Bij een mooi stukje lamsvlees vind ik pastinaakpuree een van de lekkerste bijgerechten. Sowieso vind ik pastinaakpuree erg lekker. Pastinaken worden gelukkig weer meer ...

Griet met champignons en pastinaakpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/griet-met-boschampignons-puree-van-pastinaak-kastanje-en-hazelnoot

... Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot - Griet met boschampignons, puree van pastinaak, kastanje en hazelnoot - Snijd de pastinaak in blokjes. Kook gaar in de groentebouillon. Snijd de knolselder in gelijke blokjes en de kastanjes in stukjes. ...

Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfszwezerik-met-spinazie-pastinaakpuree-en-rumsausje

... Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje - Kalfszwezeriken zijn een ware delicatesse. Sofie toont hoe je dit klaarmaakt en serveert er een lekkere pastinaakpuree met rumsausje bij. Spoel de zwezeriken onder koud water.  Maak de bouillon. Snij selder, ...

Pastinaaksoufflé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pastinaaksouffle

... Pastinaaksoufflé - Schil de pastinaak en snij in blokjes. Smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water bij tot de groenten onderstaan en laat gaar koken. Mix alles goed door en weeg 4 dl puree af. Maak de bechamel: laat 60 gr boter in een ...

St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/st-jakobsvruchten-met-schorseneer-pastinaakpuree-en-een-sausje-van

... St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado - Begin met het schillen van de pastinaak en snij deze in stukken. Snipper nu een sjalotje fijn en stoof aan in een beetje arachideolie. Voeg hier de pastinaak aan toe en blus met een scheutje ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...