Resultaten voor piet huysentruyt sos gebakken zeetong

Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere

... gebakken zeetong 'Meuniere' - Reinig en was de champignons zorgvuldig zodanig dat al het zand verwijderd is. Bak de champignons in een hete pan met boter. Kook de aardappelen goed gaar en plet ze. Wentel de zeetong in bloem en bak ze in ruim veel boter krokant aan ...

Zeetong met geroosterde paprika’s

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-met-geroosterde-paprikas-en-krieltjes

... zeetong met geroosterde paprika’s en krieltjes - zeetong munière is een Belgische klassieker maar met zeetong kan je nog heel wat andere kanten op. Deze zeetong met geroosterde paprika en krieltjes moet je zeker eens proberen. - Leg de paprika’s ...

Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-gevuld-met-stoemp-van-grijze-garnalen

... gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen - Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. Snij de sjalot, de kervel en de bieslook in stukjes en bak in boter. Doe de aardappelen erbij en voeg de room toe. Bak de zeetong zonder ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Zeetong 'Meunière' | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere

... zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overtollige ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Zeetong | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zeetong

... zeetong - Was de zeetong. Dep hem daarna af met wat keukenpapier. Kruid de zeetong met peper en zout. Wentel de zeetong in de bloem. Klop de overtollige bloem er zorgvuldig af. Laat een klontje bakboter hazelnootbruin worden in een antikleefpan. Bak daarin de vis tot ...